• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer/M.D./Z.A.

16.12.2023

14:30

"Moj telohranitelj je u telefonu imao naše ljubavne poruke!" Karleuša posle 20 godina o razvodu od Bojana Karića: Bogoljub mi je namestio! (VIDEO)

Informer/ATA images

Estrada

"Moj telohranitelj je u telefonu imao naše ljubavne poruke!" Karleuša posle 20 godina o razvodu od Bojana Karića: Bogoljub mi je namestio! (VIDEO)

Podeli vest

Posle skoro dvadeset godina od skandala koji je uzdrmao Srbiju, Jelena Karleuša za Informer progovorila je o braku i razvodu od Bojana Karića.

Muzička zvezda Jelena Karleuša decenijama unazad najslikanija je javna ličnost i osim svojim profesionalnim životom, oduvek je privlačila pažnju i privatnim.

Jelenin brak, ali i razvod sa naslednikom najbogatije porodice u Srbiji, Bojanom, ogromna je misterija jer pevačica nikada nije želela da govori na tu temu, ali je sada, u Informerovom podkastu, otkrila sve detalje sage koja intrigira javnost u Srbiji. 

- Bogoljub Karić je bio protiv moje veze sa Bojanom. Čak me je i zabranio na BK TV, iako sam bila njihov ekskluzivac. On je meni i rekao da je protiv naše ljubavi. Lažirao je istraživanja u kojima sam ja posle Madlen Olbrajt najomraženija u Srbiji. On je, naravno, bio najvoljeniji. Objasnio mi je da ja negativno utičem na porodicu Karić. S druge strane, Bojanovi roditelji Sreten i Slavica su mene obožavali. Prozivao je on mene redovno na tim porodičnim ručkovima na kojima je bilo nas 50. Čovek je sedeo na čelu, svi ćute i jedu supu, a Bogoljub se obraća samo meni. Ja sam bilo duboko izdeprimirana. Sudbina će kasnije spojiti Sretena i moju majku u Nemačkoj. Lečili su se od iste bolesti i izgubili živote.

Foto: Informer

 

- Moja Divna je imala kancer pluća, ali nikada nije prestajala da puši. Kaže ona meni: "Izađem ti ja ispred da uzmem malo svežeg vazduha i zapalim cigaru i u sledećem momentu čujem 'Divna, šta radiš ti ovde?'. Nastavili su da se druže na klinici. Bojan je svoje isterao i oženio me je, iako se Bogoljub nije pojavio na svadbi. Bogoljub je, sećam se, pozvao i Sretena, kada mu je rekao da radim protiv porodice. Čovek je protiv mene čitavu hajku pokrenuo. 

Poput bombe je odjeknula vest, te 2004. godine, da se Jelena i Bojan razvode posle samo dva meseca od spektakularnog venčanja u Vili Jelena i to zbog pevačicine prevare. Ona je sada, 20 godina kasnije, otkrila sve o aferi "telohranitelj".

Bojana nikada nisam prevarila. Desilo se u 7.15 ujutru, dva meseca posle naše svadbe, da je na naša vrata zakucao moj telohranitelj. Bogoljubov telohranitelj, koji je meni bio dodeljen. Došao je i mom mužu u lice rekao da je u vezi sa mnom i da hoće da me oženi. U tom momentu, Bogoljub Karić je vlasnik mobilne telefonije i može da radi s vašim telefonom šta želi. Ja sam tada spavala. Bojan dolazi do mene i govori mi šta se upravo desilo. Šokirala sam se. Taj momak je u svom telefonu imao naše ljubavne prepiske. Sve one priče da sam ja uhvaćena na zadnjem sedištu "hamera" su izmišljene. Sve ovo može da potvrdi i Bojan - rekla je Jelena.

- On zna da me nikada nije uhvatio na zadnjem sedištu. Mnogo bi mi olakšao da je rekao istinu u javnosti, jer sam ja prošla torturu. Predstavljena sam kao ku*va i preljubnica. Pokušala sam i tada da mu objasnim, ali sam odmah videla na licu da mu se "sklopilo" sve što su mu o meni pričali, a nije mi govorio. Spakovao se i otišao je iz stana. Ubrzo sam i ja otišla i od Slavice sam tražila da mi pošalje papir da potpišem da želim sporazumni razvod. Ništa mi nije trebalo jer sam ja ipak bila i ostala šmekerka. Mnogi ne znaju da sam ja platila i naš medeni mesec u Dubaiju. Imao je on, ali sam baš zbog Bogoljuba to želela. Bogoljub je njemu, inače, "ukidao" novac, ali mu je Sreten davao. On nas je podržavao. Bojana sam mnogo volela. Možda i najviše. Čitava situacija me je pogodila - ispričala je Jelena Karleuša u Informer podkastu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija