• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

09.12.2023

10:45

"Nisam prirodna, radila sam usne i redovno idem na botoks": Gabrijela Pejčev priznala koje je korekcije radila

ATAIMAGES

Estrada

"Nisam prirodna, radila sam usne i redovno idem na botoks": Gabrijela Pejčev priznala koje je korekcije radila

Podeli vest

Dame sa javne scene ne prezaju od podvrgavanja različitim metodama podmlađivanja, ali o tome često ne žele da govore. Međutim, gabrijela Pejčev nije krila šta je sve radila na sebi.

Mnogi su spekulisali da je pevačica imala nekoliko intervencija, međutim ona je sada otkrila pravu istinu.

-  Grudi su moje, radila sam usne pre 2,3 godine, i radim botoks redovno. Nisam sto posto prirodna jer imam malo hijalurona u usnama i to se računa u neku korekciju. Nisam protivnik, sve dok to izgleda umereno i lepo i podržavam dok je u granicama normale - kaže Pejčeva koja trenutno nema u planu novu korekciju:

Foto: ATAIMAGES

 

- Nemam, hvala Bogu pogledao me je kada me je stvarao i mislim da nema potrebe za sada. Možda kada jednog dana imala decu, pa mi se nešto ne bude svidelo, ja sam pristalica toga i zašto bih trpela neko nezadovoljstvo kada mogu da ga ispravim - iskrena je Gabrijela u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, pevačica je na Farmi priznala vezu sa oženjenim Semirom Džakovićem. Njemu je supruga Sanela oprostila neverstvo s koleginicom. Naime, ona je osetila da je suprug, s kojim je pet godina u braku i ima dvoje dece, vara, ali da joj je žao što sada svi krive njega, a ne Gabrijelu, koja se spetljala sa čovekom koji je oženjen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija