• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs/D. I.

05.12.2023

12:37

"Bio je veliki čovek, mislio sam da ćemo se ponovo okupiti": Alen Islamović u šoku zbog smrti prijatelja

Informer/youtube printscreen

Estrada

"Bio je veliki čovek, mislio sam da ćemo se ponovo okupiti": Alen Islamović u šoku zbog smrti prijatelja

Podeli vest

Smrt klavijaturiste grupe "Bijelo dugme" rastužila je mnoge, a posebno njegovog kolegu i dugogodišnjeg prijatelja Alena Islamovića. Alen, koji je godinama nastupao sa Vladom, sada se oglasio i priznao da mu je vest o smrti koilege teško pala.

Islamović je vest o tome da je klavijaturista "Bijelog dugmeta" preminuo, saznao od novinara:

Foto: ATAIMAGES

 

 

- Umro Vlado Pravdić, pa kad? - ostao je najpre u šoku i iznenađeno pitao Alen, a potom je istakao da se nadao da će se članovi kultnog sastava ponovo okupiti:

- Jako me je pogodila smrt Vlada Pravdića, bili smo jako dobri. Godinama smo kontaktirali, poslednjih godina smo samo malo proredili kontakte. Jako mi je žao. Iskreno saučešće njegovoj deci i porodici... A baš je mirisalo na to da ćemo se okupiti i zajedno ponovo zasvirati. Nemam više reči. Bio je veliki čovek, jako je uticao na mene. Faliće mi kao prijatelj - rekao je Alen za Alo! na ivici suza.

Foto: Društvene mreže

 

 

Podsetimo, klavijaturista Bijelog dugmeta Vlado Pravdić, kako saznaje "Avaz", umro je sinoć u Splitu.To je za ovaj list potvrdila njegova bliska prijateljica. Pravdić, kako se navodi, je preminuo uoči svog 74. rođendana 6. decembra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

OPASNO! Stefanović o izjavi Bojane Savović: Pozivom na "građanska hapšenja" dovodi građane u veliku zabludu!
Politika

OPASNO! Stefanović o izjavi Bojane Savović: Pozivom na "građanska hapšenja" dovodi građane u veliku zabludu!

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović upozorava da je izjava javne tužiteljke Bojane Savović, kojom poziva građane na preduzimanje takozvanih "građanskih hapšenja", potencijalno opasna zbog njenog pogrešnog tumačenja člana 292. Zakona o krivičnom postupku (ZKP-a) i maliciozne upotrebe u kontekstu izbornog procesa.

12.06.2024

13:57

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija