• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

30.11.2023

17:21

"Deca me se plaše, stroga sam": Aleksandra Jeftanović progovorila o majčinstvu, pa prokomentarisala i supruga

ATAIMAGES

Estrada

"Deca me se plaše, stroga sam": Aleksandra Jeftanović progovorila o majčinstvu, pa prokomentarisala i supruga

Podeli vest

Voditeljka Aleksandra Jeftanović bila je u braku sa odbojkašem Ognjenom Kajganićem, a danas je mama dvoje dece Alekse i Ane i u braku je sa Aleksandrom Švrakom.

Aleksandra Jeftanović rekla je sudbnosno "da" Aleksandru 2016. godine, a s obzirom na to da njen suprug ne voli da se eksponira, retko i objavljuje fotografije sa njim.

Foto: Informer

 

- Ja sam sa 39 godina rodila Anu i samim tim mislim da sam "full time" mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga - rekla je jednom prilikom Aleksandra o deci:

- Mene se plaše, Saše ne, jer on nije sve vreme tu i on im još uvek popušta, ali mislim da je to normalna podela uloga. Mislim da će, kada budu ušli u pubertet, on biti taj "loš policajac", a ja dobar.

Ona je jednom prilikom otkrila kako joj uspeva da sakrije intiman život od medija.

- Moj suprug ne voli da se javno eksponira. Nas dvoje smo se našli, on poštuje sve moje izbore, ali mu ne prija medijska pažnja. Stidljiv je čovek i ja poštujem taj izbor. Pre neki dan sam objavila jednu fotografiju na svom profilu na Instagramu i to je osvanulo na svim portalima, a tada me je zamolio da to više ne radim - rekla je voditeljka jednom prilikom u emisiji "Magazin In":

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Pripremite spiskove! Noć knjige od 8. do 10. decembra
Kultura

Pripremite spiskove! Noć knjige od 8. do 10. decembra

Pod sloganom „Priča koja traje“, Noć knjige, omiljena manifestacija svih knjigoljubaca, održaće se od 8. do 10. decembra 2023. godine pod pokroviteljstvom Eurobank Direktne u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

30.11.2023

16:08

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Opozicija plasira laži o investicijama u Novom Sadu i Nišu!
Politika

Vesić jasan: Opozicija plasira laži o investicijama u Novom Sadu i Nišu!

Deo opozicije plasira laži u vezi sa Novim Sadom i Nišom sa ciljem da dokaže kako se u te gradove ulaže manje nego u Beograd, izjavio je član Predsedništva SNS Goran Vesić i dodao da građanke i građani treba da znaju da se i u druga dva najveća grada u Srbiji vodi politika razvoja, investicija i izgradnje koja obezbeđuje nova radna mesta i viši životni standard.

26.05.2024

14:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija