• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

27.11.2023

22:05

"Neću je više nikada ugostiti!": Srpska voditeljka besna zbog Selme Bajrami i dvoglavog orla, donela momentalnu odluku!

Informer

Estrada

"Neću je više nikada ugostiti!": Srpska voditeljka besna zbog Selme Bajrami i dvoglavog orla, donela momentalnu odluku!

Podeli vest

Draganu Katić večeras smo zatekli na jednom događaju u Beogradu i nismo mogli, a da je ne pitamo za mišljenje o skandalu koji danima potresa javnost.

Da podsetimo, pevačica Selma Bajrami nedavno je u Sarajevu pevala albansku pesmu i pokazivala dvoglavog orla koji je znak Velike Albanije. Nakon što je snimak ugledao svetlost dana, Selma je izazvala veliki gnev srpskog naroda, te su se i mnoge javno ličnosti oglašavale na tu temu.

Voditeljka Dragana Katić sada je pred kamere Informera iznela kristalno jasno mišljenje o Selminom skandaloznom ponašanju.

- Odmah ću reći, ja jako odvajam onaj muzički deo i politički. Ona je u muziku ubacila politički deo. Postoji patriotska pesma i ja poštujem iste svih naroda i narodnosti, ali političke provokacije nisu bile potrebne. Što se mene tiče ja je ne bih ugostila više - rekla je Dragana Katić.

Da li ste za to i da joj se zabrani ulazak u Srbiju nakon ovog skandala?

- Neka razmišljaju oni koji trebaju da razmišljaju o tome i koji će njen postupak oceniti kao politički. Pitanje je sada da li je to bilo u sklopu jenog šou programa ili se dodvoravala pristalicama, te informacije nemam, ali je jedna stvar patriotizam i ok je da pevaš pesmu koju je pevala, ali huškačke pesme i provokacije te vrste ne, posebno sada u ovom trenutku gde smo. Ja mislim da njoj posle toga što je pokazala nije mesto ovde - rekla je voditeljka i nastavila:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Nju su snimali i ona je to znala i to je na neki način bila provokacija. Jedna stvar je kada neku patriotsku pesmu otpevate negde na javnom mestu, a druga stvar je kada vi određenim znakom i ponašanjem učinite to što ste učinili.

Popularna voditeljka se osvrnula i na situaciju sa Dejvis kupa i našom reprezentacijom koja se predstavila uz pesmu "Veseli se srpski rode", a onda su ti snimci obrisani sa zvaničnih kanala organizatora. 

- Novak Đoković nailazi na sve ovo jer smo u svetu mi godinama satanizovani i zato što se o nama govorilo kao o uzurpatorima, osvajačima, onima koji su prvi počinjali ratove. Ja ne mislim da je on svojim patriotizmom nekoga ugrozio. Kada je trebalo da se pokaže na delu, on se i pokazao. Ja se uvek setim kada su bile poplave i kada je on svoj novac koji je osvojio na turniru u Rimu dao i Srbima i Hrvatima i Bosancima, svima koji su bili ugroženi. On je svoje poštovanje naroda i nacija pokazao, a to što on peva "Veseli se srpski rode", jer svi imaju u svojim himnama nešto što govori o patriotizmu, nema nikakve veze. On nikoga ne provocira.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!
Društvo

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!

MUP prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabavima za vanredne situacije za preduzimanje svih preventivnih i operativnih mera u cilju spremnosti za eventualno suočavanje sa rizikom i posledicama, na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda za pojavu intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za danas i sutra, a koje mogu prouzrokovati potencijalne bujične poplave.

02.06.2024

13:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija