• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs/D. I.

24.11.2023

10:27

Ženi se Zoran Marjanović: Planirao venčanje iz zatvora

Informer/shutterstock

Estrada

Ženi se Zoran Marjanović: Planirao venčanje iz zatvora

Podeli vest

Zoran Marjanović, nekadašnji suprug brutalno ubijene Jelene Marjanović odlučio je da oženi svoju emotivnu partnerku.

Suprug ubijene pevačice Jelene Marijanović na ludi kamen staje sa svojom devojkom Zoricom Zokom Mitrović (31). Kompozitor koji je nedavno odlukom apelacionog suda u Beogradu pušten iz Centralnog zatvora, iako je najpre osuđen za ubistvo žene, sada planira venčanje.

Foto: printscreen

 

 

Dok je boravio u zatvoru on se već tada raspitivao o proceduri za ženidbu iza rešetaka, a sada će to i da realizuje na slobodi. Venčanje je planirano na proleće sledeće godine:

- Zorica je ljubav njegovog života sa kojom želi da se zavetuje pred Bogom i narodom. Ako sve bude onako kako su zamislili sudbonosno da će izgovoriti na proleće sledeće godine. Biće u krugu prijatelja i kumova, ali u strogoj tajnosti. Ovaj put intimu žele da sačuvaju samo za sebe. Zorica je presrećna i jedva čeka da postane gospođa Marjanović - priča Zoranov blizak prijatelj. I Mitrovićeva je potvrdila da sa Zoranom planira da ostari:

Foto: Insajder

 

 

- Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da dokažem da je nedužan - rekla je Zorica.

Podsetimo, javnost je za ljubav Zorana i Zorice saznala kada je on prvi put uhapšen 15. septembra 2017. godine. U kući Marjanovića u Borči te večeri bila je i Mitrovićeva, koja je napala policajce. Nakon što je Marjanović izašao iz Centralnog zatvora, promenio je broj telefona, a na kontakt poznat redakciji se ne javlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Lažna smrt ga nije spasila! Ovako je Srbji izručen Milinko Brašnjović ubica kavačkog klana! (VIDEO)
Belivukov saradnik

Lažna smrt ga nije spasila! Ovako je Srbji izručen Milinko Brašnjović ubica kavačkog klana! (VIDEO)

Prema svedočenju nekadašnjeg pripadnika klana Veljka Belivuka, koji je postao svedok saradnik, Srđana Lalića, Brašnjović je bio ubica zloglasnog klana čiju su likvidaciju inscenirali i za to od "škaljarskog klana" naplatili 200.000 evra! O Brašnjovićevoj sudbini ništa se nije znalo godinama, a spekulisalo se da su ga pripadnici klana možda i ubili.

18.06.2024

17:55

Plaćeni ubica kavačkog klana izručen Srbiji! Milinko Brašnjović osumjičen za likvidaciju škaljaraca u Atini!
dolijao

Plaćeni ubica kavačkog klana izručen Srbiji! Milinko Brašnjović osumjičen za likvidaciju škaljaraca u Atini!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Odeljenja za međunarodnu operativnu policijsku saradnju i Policijske uprave za grad Beograd, ekstradirali su danas letom iz Barselone za Beograd, Milinko Brašnjović (1982), za koga se sumnja da je pripadnik organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, Darka Šarića i Radoja Zvicera.

18.06.2024

17:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija