• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

21.11.2023

23:30

"Dali su mi krila, sad se junačim tek": Vesna Zmijanac prvi put u emisiji nakon operacije srca, progovorila o svom zdravstvenom stanju

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Dali su mi krila, sad se junačim tek": Vesna Zmijanac prvi put u emisiji nakon operacije srca, progovorila o svom zdravstvenom stanju

Podeli vest

Vesna je otkrila da su joj ugradili jedan stent i dva bajpasa, ali da je mogla da prođe i bez toga da je vodila računa o svom zdravlju.

Vesna Zmijanac pre nekoliko meseci imala je operaciju srca, prilikom koje joj je ugrađen jedan stent i dva bajpasa, a pevačica se nedavno vratila svojim poslovnim obavezama. 

Pevačica redovno nastupa, a sada se prvi put pojavila u nekom emisiji. Vesna je gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji "AmiG Show", gde je govorila o svom zdravstvenom stanju. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Popravila sam se! Urađena su dva bajpasa i jedan stent. Mogla sam da prođem i bez toga da sam bila malo bolja, malo hlebića i tako tih stvarčica, ali dobro... Mislim da to nema toliko veze samo sa hranom. Način života, vidiš koje doba, a ti mene cimaš! Došla sam iz Čačka - rekla je Vesna. 

Na pitanje da li se sada pridržava saveta lekara i živi drugačije, Vesna kaže:

- Sad sam još gora! Sad su mi dali krila, sad se junačim tek! Kažu sad: "Možeš koliko hoćeš", sad koliko ja odlučim. Ne moram baš da vučem kofere - ispričala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31