• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

16.11.2023

10:47

Sedam spotova u jednom danu: Dragiša Golubović odlučio da starim hitovima udahne novi život

Vojislav Danilov

Estrada

Sedam spotova u jednom danu: Dragiša Golubović odlučio da starim hitovima udahne novi život

Podeli vest

Već više od tri decenije Dragiša Golubović posvetio je borbi za prava estradno-muzičkih umetnika u čemu je postigao brojne uspehe, a sada je očigledno odlučio i da se vrati borbi za kvalitetnu muziku pa je tako snimio album sa obradama svojih starih pesama ali i nekih bisera tradicionalne narodne muzike.

U želji da donese novi život starim hitovima, Golubović je snimio i spotove za sedam od ukupno četrnaest pesama koje su se našle na albumu.

Foto: foto: Vojislav Danilov

 

 

Pod rediteljskom palicom Dušana Šljivića, veliki tim profesionalaca uspeo je da završi ovaj nesvakidašnji poduhvat u prostoru kultne MTS dvorane, a svi spotovi biće premijerno prikazani na promociji koja će biti održana ovih dana uz prisustvo brojnih kolega i poštovalaca Golubovićevog rada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija