• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

13.11.2023

18:29

Na vrhuncu karijere nestala sa estrade! Ovako danas izgleda Dajana Penezić, udala se za poznatog fudbalera i promenila zanimanje

Printscreen

Estrada

Na vrhuncu karijere nestala sa estrade! Ovako danas izgleda Dajana Penezić, udala se za poznatog fudbalera i promenila zanimanje

Podeli vest

Dajana Penezić na vrhuncu muzičke karijere odlučila je da napusti javnu scenu i posveti se studijama medicine. Nakon završetka faksa, ona se udala za fudbalera Darka Gojkovića, sa kojim ima sina Alekseja.

Dajanu Penezić publika je upamtila po velikim hitovima kao što su "Adrenalin", "Levo, levo", "Sledeći", ali iako su joj mnogi predviđali veliku karijeru, ona je u jeku slave nestala sa javne scene. 

Foto: Instagram printscreen

 

Dajana je odlučila da se povuče iz javnog života i posveti se studijama na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, koji je i završila pre devet godina i zvanično postala doktorka. Ona je 2014. godine, nakon završetka fakulteta privremeno radila kao lekarka u jednoj državnoj ustanovi. 

Penezićeva se 2019. godine udala za fudbalera Darka Gojkovića, a naredne godine su dobili sina Alekseja. Nekadašnja pevačica se retko pojavljuje u medijima, prija joj život iza kamera, a neretko na svom Instagram profilu objavljuje fotografije iz privatnog života.

Iako je prošlo 15 godina otkako se povukla, Dajana se nije mnogo promenila, a može se primetiti i da je zadržala prirodnu lepotu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija