• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

05.11.2023

18:45

"I dalje sam sa Duškom, živimo zajedno": Karleuša otvoreno o braku sa Tošićem, evo šta se dešava u četiri zida

Informer/ATA images

Estrada

"I dalje sam sa Duškom, živimo zajedno": Karleuša otvoreno o braku sa Tošićem, evo šta se dešava u četiri zida

Podeli vest

Pop zvezda Jelena Karleuša u jednoj emisiji ispričala je sve o odnosu sa fudbalerom Duškom Tošićem.

Nedavno je odjeknula vest da je Duško u ljubavi s Jeleninom koleginicom, što je ona demantovala, a sada je gostujući u jednoj emisiji otkrila da li ima partnera koji njoj može da parira, te da li još uvek živi sa Duškom.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Pa ti pričaš sa ženom koja je u braku 16,17 godina - rekla je Jelena

Voditeljka se na to nadovezala i rekla: - Tako je, ali tu su bile i neke turbulencije.

 - Jesu, ljudi uglavnom misle da smo se Duško i ja razveli, ali, ne, gle čuda! Mi smo i dalje u braku i i dalje živimo zajedno, u četiri zida - otkrila je Karleuša u emisiji "Male stvari".

Foto: Instagram printscreen

 

Prilikom gostovanja voditeljka je upitala Jelenu da li postoje dani kada je ona na izmaku snage i zaplače, na šta je ona odgovorila:

- Imam dane kada dođem kući i pomislim: 'E sada sam doterala do kraja!', kada naiđe nešto što ja ne mogu da ishendlujem. To mene izdvaja sa ove naše show-biz scene, ja imam tu istrajnost - rekla je pevačica, pa dodala:

- Jako retko plačem, a kada plačem to su stvari za koje ne bi verovali da ja plačem. To su stvari koje nemaju veze sa mnom, na primer, ubijanje životinja, nepravda prema drugim ljudima. Ja zbog sebe nikada nisam zaplakala, ne dozvoljavam sebi da ikada budem žrtva - završava pop diva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija