• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M. Čolić

02.11.2023

23:15

"Moj muž najviše voli moja stopala" Goca Tržan u "Estradanju" otkrila tajne iz spavaće sobe

Maša Banđur, Novak Đurović

Estrada

"Moj muž najviše voli moja stopala" Goca Tržan u "Estradanju" otkrila tajne iz spavaće sobe

Podeli vest

Mom mužu su fetiš stopala, kao iz topa izjavila je pop zvezda Goca Tržan gostujući u emisiji "Estradanje" kod voditelja Milija Čolića na Informer televiziji.

Pevačica je objasnila da joj ovaj fetiš njenog mlađeg supruga posebno prija jer otkriva da je on kao ženu posmatra na višem nivou:

Foto: Masha Bandjur

 

 

- Smatram da muškarci kojima su stopala fetiš nisu animalni muškarci i da žene doživljavaju na nekom višem nivou. To nisu oni muškarci koji balave na grudi ili zadnjicu, već obraćaju pažnju na stopala, a samim tim i na neke druge detalje - kaže Tržanova.
Goca je navela i da, iako mnogi misle da je liberalna, ona spada u tradicionalne žene, kod kojih se zna red u mnogo čemu.

 

 

- Vrhunska sam domaćica i ljubomorna sam samo na žene koje bolje kuvaju od mene. Nemam kućnu pomoćnicu, ali imam jednu ženu koja dolazi povremeno da mi pomogne. Mom muškarcu perem i slažem, ali ne peglam gaće - iskrena je Goca.
Popularna pevačica, koja je poslednjih godina i uspešna voditeljka, navela je i da ne voli muškarce koji se preterano neguju, pa je naglasila zašto se njen muž ne botoksira i bez čega ne može da zamisli dnevnu rutinu.

Foto: ATAIMAGES

 

 

- Moj muž se ne botoksira, mlađi je od mene, pa ne mora da izgleda još mlađe. Radomir mora samo da ide u teretanu. Bez toga ne može i stalno me pita da li mu je opao tonus mišića - kroz smeh je rekla pevačica, kojoj je njen muž zgodan i ako mu tonus malo opadne.
Tržanova se dotakla i svoje ćerke Lene i objasnila da sa njom ima otvoren odnos, ali da je sigurna da je se ćerka ne stidi:
- Grešila sam u izboru muškaraca, prijatelja, saradnika... Svi smo grešili. Nisam svetica, ali nisam pravila kompromise zbog kojih bih se stidela. Moje dete ne spušta glavu zbog mene, a to mi je najvažnije.

Foto: Masha Bandjur

 

 


Na kraju emisije Goca se pogledala u malo zlatno ogledalo i Miliju rekla šta vidi u odrazu.
- Sebi sam lepša sada nego pre 30 godina. U ogledalu vidim zadovoljnu ženu kojoj nemam šta da zamerim - poentirala je pevačica.
Celu emisiju "Estradanje" možete pogledati na Jutjub kanalu Informer televizije.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Izluđuju me pitanja o Karleuši


Goca Tržan je nedavno na jednoj televiziji upitana kako joj se dopadaju najnoviji albumi Jelene Karleuše "Alfa" i "Omega". Pevačica britkog jezika odgovorila je u svom stilu.
- Smaraju me pitanja o Jeleni Karleuši i njenim albumima. Imam utisak da svaku javnu ličnost novinari pitaju da li su čuli njene nove pesme i da li im se sviđaju. Zašto nju ne pitate da li se njoj sviđaju naše pesme - uzvratila je na pitanje pitanjem.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija