• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

31.10.2023

17:40

Široko: Sanja za album pukla 100.000 evra, a evo ko joj je pomogao u Dubaiju

ATAIMAGES/Shutterstock

Estrada

Široko: Sanja za album pukla 100.000 evra, a evo ko joj je pomogao u Dubaiju

Podeli vest

Vučićeva je za osam novih pesama, duet s Nućijem i visokobudžetne spotove, od kojih je neke snimila u Dubaiju, iskeširala koliko za stan u srpskoj prestonici, saznaje Informer

Sanja Vučić iskeširala je "tričavih" 100.000 evra na prvi studijski album, saznaje Informer! Pevačica je za osam novih pesama, među kojima je jedna duetska s Nućijem, i osam viskobudžetnih spotova, od kojih je čak dva snimila u Dubaiju, "pukla" jedan stan u Beogradu.

Foto: ATAIMAGES

 

- Samo tekst i muzika za jednu pesmu koštaju oko 10.000 evra, a kako se Sanja opredelila za najskuplje tekstopisce, aranžere i saradnike, nju je izašlo mnogo više! Srećom, neke pesme je pisala sama, pa je na njima uštedela, ali zato na spotovima nije. Uz sve olakšice i popuste koje su joj kolege muzičari dali, "pukla" je 100.000 evra - ispričao je za Informer izvor blizak Vučićevoj i dodao da je za neke od video-ostvarenja pronašla sponzore.

Foto: ATAIMAGES

 

- U Dubaiju, konkretno, snimila je dva spota, za duetsku pesmu s Nućijem, i solo numeru "Đene, đene". Pomogli su joj naši ljudi koji tamo žive i rade. Iznajmili su joj jahtu, kamere, dronove, objekte na kojima je snimala, obezbedili dozvole za neke od najpoznatijih privatnih plaža... Na kraju tih spotova im se zahvalila - ispričao je dobro upućen izvor za Informer i dodao da je Vučićeva za svoj prvi nosač zvuka angažovala hitmejkere Aleksandra Milića Milija, Ljiljanu Jorgovanović, Kikija Florea, Marka Gluhakovića...

Foto: informer.rs

 

Pevačica je za svoje kolege, saradnike i predstavnike sedme sile organizovala i promociju, na kojoj je predstavila svoje prvo čedo.

- Na albumu se ne nalazi samo jedan žanr, već više njih. Svi oni su dragi mom srcu i uklapaju se u komercijalu, a na to sam i navikla svoju publiku. Na ovom projektu sam radila samo dva i po meseca, jer ne volim da odugovlačim s poslom. Uvek želim da publici predstavim sve, dok je sveže. Za mesec dana sam uspela da snimim čak osam spotova. Odlično funkcionišem pod pritiskom i volim da završim sve do roka koji sam samoj sebi zacrtala - ispričala je Sanja za Informer i objasnila zbog čega se odlučila da baš sa Nućijem snimi pesmu:
- Ono što je dobro ne treba menjati. S Nućijem sam snimila duet zato što je on lak za saradnju. Lavovi smo u horoskopu. Samo sa takvima snimam duete.
I. G.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija