• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Skandal/Informer/D.S.

30.10.2023

18:00

"Ići ću kod psihijatra, ovo je previše za mene": Aleksandra Mladenović otkrila kako se oseća, pa progovorila o parama koje joj je ukrao bivši

Informer/Instagram

Estrada

"Ići ću kod psihijatra, ovo je previše za mene": Aleksandra Mladenović otkrila kako se oseća, pa progovorila o parama koje joj je ukrao bivši

Podeli vest

Aleksandra Mladenović pretrpela je dramu protekle nedelje kada je javno objavila da je njen sada već bivši dečko Stefan Čečar pretio da će da se ubije i da ju je pokrao. On je dobio zabranu prilaska i nalog da hitno napusti Srbiju.

Aleksandra kaže da je u stresu, zbog kojeg ne spava i ne jede, a sada je otkrila kakve je posledice na nju ostavio ovaj incident, kao i koje sledeće korake namerava da preuzme.

Je l' bi se zabavljala sa nekim?

- Apsolutno imam traumu od muškaraca i dok se to ne bude zalečilo, izlečilo, neću da maltretiram nekog u vezi. Da znam da nekoga ja maltretiram i da pričam, dal će da me vara dal će da me krade dal će da me laže, šta će da mi radi. Apsolutno dok se ja sama sa sobom ne saberem i ne budem dobro totalno ne želim ni jednog muškarca u svojoj blizini, nikoga, samo prijatelji i drugarice i rodbina, ostalo niko mi ne treba.

Foto: prinstcreen/Instagram

 

Hoćeš da ga goniš na sudu za pare?

- Ne. Neću. Ja sam mu to oprostila, ne treba mi ništa od njega, želim mu svu sreću, pošto toliko želi da ima i decu i sve, neka nađe, neka se smiri pre svega. Ja mu želim da se izleči, pa da onda stupi u vezu sa bilo kim. Gledam sve vreme video nadzor, plašim se da ne izleti odnekud.

Je l' vodiš neki sudski postupak za ugroženu bezbednost?

- Tako je, sve sam to rešila, ima zabranu prilaska. Ne sme da mi priđe, ne sme da me kontaktira, ne sme da me zove i to je to. Jao dok mi pričamo, meni trne ruka.

To je od stresa.

- Kunem ti se ne znam šta ću.

Hoćeš ići kod nekog psihijatra na savetovanje?

- Naravno da hoću jer ovo je previše za mene. Stvarno ne mogu da izdržim, pričam o ovome i ronim suze, evo leva ruka je krenula da mi trne.

A ti zapravo sada u ovom trenutku želiš samo mir? Da se samo skloni od tebe da više nikad ne čuješ za njega?

Foto: Informer/Instagram

 

- Tako je, ne želim da ga vidim u svojoj blizini, zagorčao mi je život. Upropastio mi je. Sve mi je upropastio, ne želim da ga vidim apsolutno. Imam traumu od njega, bukvalno, ako ne budem s njim, on će da se ubije. Još kad kažem da nema šanse da budem s njim, uhvati ga bes i kaže uništiću te, videćeš sad šta ću da uradim, pa će ovo pa ono, otkud ja znam šta je u njegovoj glavi kad nije uračunljiv.

Šta ti je rekla policija, hoće da li moći da ga zadrže da ti ne prilazi?

- Moram da vidim s majkom gde mi je onaj papir iz policije, jer taj papir moram da nosim sa sobom, da ima zabranu prilaska 30 dana.

Ovo nije bio tvoj marketing, ako neko to sumnja?

- Svi ti ljudi koji pišu neka prožive ovako pa da vide da li je ovo za marketing. Ja se u životu nisam susrela sa... Meni kariijera ide odlično, ja sam popunjena do kraja godine, imam svaki vikend nastupe, Nova godina i repriza i Srpska nova godina, ja sam popunjena maksimalno, da bih morala sebi da kvarim. Da ja sebi kvarim i da dižem rejting na ovaj način, nikad neimala posao. Znači, radije ću da čuvam ovce, da sedim i da kuliram jer ja imam od čega da živim. Imam svoje stanove, imam ja od čega da živim. Ne moram da pravim skandale i stresove u životu da bih imala posao. Ne postoji cena zašto bih ja to radila. Ne daj Bože nikome ovaj stres da ja moram sedim ovde i da gledam video nadzor dal će da se pojavi ovde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija