• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

24.10.2023

15:41

"Ako sam najgora, ne praviš mi bebu svaki dan!" Informer došao u posed šok prepiske Aleksandre Mladenović i njenog bivšeg dečka (FOTO)

Instagram

Estrada

"Ako sam najgora, ne praviš mi bebu svaki dan!" Informer došao u posed šok prepiske Aleksandre Mladenović i njenog bivšeg dečka (FOTO)

Podeli vest

Informer.rs došao je u posed prepiske Aleksandre Mladenović i Stefana Čečara, u kojoj pevačica otkriva da su radili na prinovi.

Saga između Stefana Čečara i Aleksandre Mladenović ne jenjava ni nakon što je pevačicin bivši izašao iz zatvora, pa s tim u vezi, Informer je došao u posed prepiske u kojoj Aleksandra otkriva da su radili na prinovi, kao i da ju je i ranije optuživao da ga zlostavlja.

Foto: Informer

 

- Ako sam najgora, ne praviš mi bebu svaki dan - kaže Aleksandra, pa dodaje:

- Uostalom, zlostavljam te, spasio si se - napisala je Aleksandra Stefanu. 

Podsetimo, Stefan je danas, nakon noći provedene u pritvoru, izašao iz pritvora nakon čega se oglasio za Informer:

Otišao sam po stvari, kada sam pitao da mi ih da, policija me je odvela. Spavao sam u stanici, nisam bio nasilan, samo sam tražio svoje stvari koje su ostale kod Aleksandre. Ona je svesno htela da me pošalje u zatvor, ali nije uspela.

Foto: Instagram prntscreen/jodzir

 

- Bio sam u stanici do 13 časova, pa sam išao kod sudije, gde sam dobio zabranu prilaska i kaznu od 3.000 evra. Platio sam odmah kešom. Žao mi je što smo se razišli na ružan način. Samo ona i ja znamo koliko se volimo i koliko živimo jedno za drugo. Nisam trenutno dobro psihički, mnogo se loše osećam - kaže Stefan za Informer, pa dodaje:

Ona me je prijavila u besu, sve najgore je rekla o meni. Otišao sam po neke stvari i da popričamo na miran i normalan način. Nisam uopšte bio agresivan, bio sam smiren. Žao mi je što se ovo dešava jer smo radili na bebi.

Na pitanje da li je pevačica, kojim slučajem u drugom stanju, Stefan odgovara:

Ne znam, ali ako jeste, od Boga je - kaže Stefan Čečar za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija