• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

17.10.2023

07:00

(VIDEO) Marija Kulić raskrinkala Đedovića! Bivša zadrugarka progovorila o njegovoj vezi sa Franom

Informer

Estrada

(VIDEO) Marija Kulić raskrinkala Đedovića! Bivša zadrugarka progovorila o njegovoj vezi sa Franom

Podeli vest

Marija Kulić progovorila o navodnoj vezi Marka Đedovića i Frana.

Bivša zadrugarka ne može više da ćuti i da gleda nepravdu prema njenoj naslednici. Marija Kulić je sinoć imala svoj prvi lajv na TikToku, te je progovorila o navodnoj vezi Marka Đedovića i Frana Pujasa i iznela određene detalje iz tog odnosa.

Nakon što je spominjala Anu Ćurčić, Milenu Kačavendu i Đedovića, Marija je otkrila i kakav su odnos imali Marko i Fran.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- E to sam htela da vam kaže. Ja kada sam bila kod njih, ovaj samo igra oko njega: "Jao bolestan mi je, jao infuzije prima, idem da ga prošetam", ja nemam reči. Reko Bože, to je ljubav, koja se nije komentarisala dok su bili zajedno. Pa kada je izašao Fran ovaj plače i kuka kako je Fran otišao, da ga ne ostavi i on kao onaj predhodni momak, pa otišao da skače sa mosta. I on došao u rijaliti da priča o Mariji Kulić, suicidni čovek. Išao da skače sa mosta jer ga je ostavio momak, pa nije upao u reku, nego padne na asfalt i polomi kičmu pa otišao na operaciju. I on će nekog da šalje u ludnicu, pa za gde je on? Gde suicidni ljudi idu? I on šalje moje dete u ludnicu koje je pod kontrolom i koje je sasvom odlično u ovoj sezoni bez ijednog leka. Ja joj se divim. Svi oni su za tamo mnogo pre Miljane, a Miljana tamo neće ići jer joj tamo mesto nije.

U videu ispod pogledajte detaljnije: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija