• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.10.2023

09:25

Zlata urlala na kolegu: "Nemoj ti meni pevaj!" Pevačica se obračunavala s muzičarima usred slavlja

ATA/Printscreen/tiktok

Estrada

Zlata urlala na kolegu: "Nemoj ti meni pevaj!" Pevačica se obračunavala s muzičarima usred slavlja

Podeli vest

Zlata Petrović nedavno je pevala na jednom veselju, a tom prilikom pokazala je "svoje drugo lice". Naime, pevačica se usred nastupa izvikala na muzičare, što od nje niko nije očekivao.

Zlata je najpe pobesnela zbog toga što je tehnika "zakazala" pa mikrofon nije dobro radio, a onda i zbog načina na koji joj se neko od muzičara obratio.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Zlata je prvo opsovala kad su joj zamenili mikrofon i dali joj bolji, a onda je "postrojila" čoveka koji joj je rekao da peva.

- Nemoj ti meni: "Pevaj!", je l' ti jasno?! - odbrusila je Zlata, a onda je nekim gostima objašnjavala šta ju je iznerviralo.

 

 

A svi su odmah počeli da komentarišu Zlatin izliv besa, te se moglo pročitati u komentarima:"Kad Zlajka po*izdi", "Bravo, Zlajka, samo oštro" i drugo. 

Ljuta ili ne - Zlata Petrović izgleda nikad bolje i to je zaključak svih koji su pogledali ovaj snimak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija