• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Đorđević

08.10.2023

14:07

Katarina Grujić otišla kod Gobelje u Atinu, pa se oglasila za Informer: Konačno smo zajedno (FOTO)

Instagram printscreen

Estrada

Katarina Grujić otišla kod Gobelje u Atinu, pa se oglasila za Informer: Konačno smo zajedno (FOTO)

Podeli vest

Katarina Grujić otišla je u Atinu kako bi posetila supruga Marka Gobeljića.

Pevačica Katarina Grujić otputovala je zajedno sa naslednicom Katjom u Atinu kod supruga, golgetera Marka Gobeljića, koji nakon razlaza sa fudbalskim klubom Crvena zvezda nastupa za Kifisiju.

Grujićeva je u grčku prestonicu sletela oko podneva, a po svoje princeze došao je upravo popularni fudbaler. 

- Konačno smo zajedno, posle mesec dana! Katja i ja smo otputovale u Atinu kod Marka koji zbog obaveza u fudbalskom klubu Kifisija nije mogao da dodje u Srbiju. Ne zna se ko je kome više nedostajao, da li on Katji i meni, ili nas dve njemu... Susret na aerodromu je bio toliko emotivan da smo svi plakali - rekla je Kaća Grujić za Informer, pa dodala:

Foto: printscreen instagram

 

- Ostaćemo par dana ovde, pa se vraćamo jer ja imam zakazane nastupe u zemlji i inostranstvu, ali se nadam da će Marko uspeti uskoro da dođe bar na vikend u Srbiju i da više nećemo biti razdvojeni ovoliko dugo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija