• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glorija

27.09.2023

21:00

(FOTO) Ovaj filmski producent je muž Milene Predić! Zbog njega je deset godina batalila karijeru i rađala decu

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Estrada

(FOTO) Ovaj filmski producent je muž Milene Predić! Zbog njega je deset godina batalila karijeru i rađala decu

Podeli vest

Jedno vreme njena filmska karijera bila je na pauzi te je u poslednjih 10 godina imala tek tri filmske uloge.

Glumica Milena Predić nakon nekoliko godina pauze, ponovo se našla u žiži javnosti u koju ju je vratila glavna uloga u filmu "Sveta Petka:Krst u pustinji".

Međutim, pauza koju je napravila bila je opravdana i svakako joj je promenila život. Tokom tog perioda ostvarila se kao majka rodivši sinove Savu (10) i Iliju (8). Nije želela da propušta nijedan segment njihovog odrastanja te se posvetila kućnim obavezama i poziv glumice stavila na čekanje. U ovoj odluci velika podrška bio joj je suprug Marko Jocić koji je ujedno i filmski producent.

Zanimljivo je da su se Milena i Marko upoznali zahvaljujući filmu. Radili su zajedno "Zonu mrtvih" Milana Todorovića i Milana Konjovića.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Šest meseci posle toga putevi su nam se ukrstili i brzo smo se prepoznali. Našla sam svoju srodnu dušu baš u profesiji, koja je specifična, nema klasično radno vreme i posao nam zapravo postane način življenja, jer ga, kad radimo na nekom projektu, u većini slučajeva "donosimo" kući. I brzo smo se navikli na to. Marko je i odrastao na taj način, potiče iz filmske porodice, njegov otac Slobodan Viki Jocić takođe je producent, a pokojna majka Vera bila je montažer, te je odrastao uz filmove, odlazio na setove, igrao se kraj kulisa - govorila je svojevremeno Milena u intervjuu za Gloriju.

Ona je objasnila i kako je oduvek znala da će biti majka sinova, a ta želja joj se i ostvarila.

Naš narod lepo kaže: "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari." Dugo sam priželjkivala da imam mnoštvo poslovnih obaveza, pošto u poslednje tri-četiri godine uopšte nisam glumila.  Kad smo dobili decu, nepravedno smo se podelili, suprug je radio, a ja sam sve vreme brinula o klincima. Arhetipski, bila sam u kući i čuvala ognjište, a on je lovio zver da nas sve nahrani. Rodila sam dvoje dece zaredom i želela sam da budem uz njih dok su bili baš mali, ali sam, s druge strane, osećala i potrebu da glumim. Verujem da svaka majka razmišlja na sličan način kad treba da pomiri posao i porodični život. Ali, uz dobru organizaciju, rad, red i disciplinu, sve se može - rekla je Milena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija