• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

21.09.2023

22:00

(FOTO) Ukrao je srce glumice, a 15 godina bio u braku sa poznatom voditeljkom! Evo ko je dečko Milene Radulović, koji zavodi lepotice

Antonio Ahel/ATAImages

Estrada

(FOTO) Ukrao je srce glumice, a 15 godina bio u braku sa poznatom voditeljkom! Evo ko je dečko Milene Radulović, koji zavodi lepotice

Podeli vest

Kao bomba je u javnosti dana odjeknula vest da su Milena Radulović i Ognjen Janković uplovili u romantičnu vezu.

Član grupe "Beogradski sindikat" i reditelj Ognjen Janković i glumica Milena Radulović su danas i zvanično stavili do znanja svima da uživaju u ljubavi, a slavni reper je pokazao da je uz svoju lepšu polovinu i u trenucima koji nisu nimalo laki. Naime, ovaj par se nedavno pojavio u Višem sudu u Beogradu, gde se nastavlja suđenje Miroslavi Miki Aleksiću.

Kako se saznaje, njih dvoje su već nekoliko meseci u vezi, a iako se o njihovoj ljubavi prema pisanju domaćih medija priča u glumačkim krugovima, danas je šira javnost saznala za njihovu romansu. Prema pisanju ovog dnevnog lista, Ognjenova bivša žena Bojana i Milena su u sjajnim odnosima, a naslednice su odlično prihvatile glumicu.

Ko je Ognjenova bivša žena, zanosna plavuša?

Ognjen je bio 15 godina u ljubavi sa voditeljkom Bojanom Janković, koja je ostala prepoznatljiva po prelepim očima i osmehu, a plava kosa je postala njen zaštitni znak.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret - otkrio je Janković tada, pa dodao:

Foto: printscreen

 

 

- Dete sam razvedenih roditelja. Ipak, moji su pravi primer da je uvek bolji dobar razvod nego loš brak. Imao sam zdrav odnos sa roditeljima i posle razvoda. Imam dve ćerke Zoju i Iskru. Drugo dete sam dobio posle "Survajvera". Iskra ima dara i želi da trenira fudbal, pa smo otišli da je upišemo na fudbal u FK Dorćol, kod Miće Sovtića. Pored sporta, svira i violinu. Zoja je već prava devojka. Trenira odbojku i mislim da će u tom sportu biti veoma uspešna. Ona je kreativna duša. Važno je decu vaspitati i pričati s njima. Više sam naučio od svoje dece nego od starijih - ovako je o svojoj porodici za Kurir u ispovesti govorio Ognjen Janković.

U maju 2022. godine su stavili tačku na brak, a kraj ljubavi nisu pratili nikakvi skandali. Bivši partneri ostali su u odličnim odnosima i zajedno brinu o deci. Muzičar je napustio njihov zajednički stan, što ga ne sprečava da ćerke redovno viđa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Za Mariju još uvek nije pronađen odgovarajući donor matičnih ćelija: Nove akcije se iz Leskovca šire i na okolne gradove!
Društvo

Za Mariju još uvek nije pronađen odgovarajući donor matičnih ćelija: Nove akcije se iz Leskovca šire i na okolne gradove!

Iako je nekoliko hiljada Leskovčana u akciji dalo krv i pristupilo Registru davalaca matićnih ćelija hematopeze Srbije, a sve zarad pomoći i izlečenju njihove sugrađanke Marije Petronijević, mlade medicinske sestre iz Leskovca, za koju u Svetskom Registru nije pronađen podudaran davalac matičnih ćelija, za nju i dalje nije pronađen odgovarajući donator.

18.06.2024

16:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord Uživo
EURO 2024

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija