• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.09.2023

17:35

Desingerici policija oduzela automobil! Proverava se legalnost, pored vožnje pod dejstvom narkotika priveden i zbog vozila!

Informer

Estrada

Desingerici policija oduzela automobil! Proverava se legalnost, pored vožnje pod dejstvom narkotika priveden i zbog vozila!

Podeli vest

Reper Dragomir Despić Desingerica priveden je danas na Zrenjaniskom putu jer je policija utvrdila da je vozio pod dejstvom narkotika.

Kako tvrdi izvor blizak reperu, on je privden nakon što je zaustavljen u svom vozilu marke "bmw", a tom prilikom pokušao je i da izbegne odvođenje u policijsku stanicu tvrdeći da je on poznat:

- Lice je zaustavljeno na Zrenjaninskom putu u automobilu marke "bmw", odmah je ustanovljeno da je bio pod dejstvom kanabisa zbog čega je priveden. On je pokušavao da izbegne privođenje govoreći da je javna ličnost, naravno to je bilo uzaludno. Sada je u policijskoj stanici gde ga čeka razgovor sa tužiocem - kaže izvor. 

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

 

Reperu je takođe i oduzet automobil kako bi se proverila legalnost vozila, da nije eventualno korišćen za izvršavanje nekih krivičnih dela, što je standardna procedura koju sprovode nadležni organi. 

Foto: Maša Banđur

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!
Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!

U Mirijevu, tačnije na uglu ulica Koste Nađa i Rudi Čajeveca, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su se sudarila dva automobila. Nezgoda je izazvala zastoj u saobraćaju, a jedno vozilo je čak udarilo u banderu i zaustavilo se na trotoaru, dok je drugo ostalo na sred raskrsnice.

16.06.2024

23:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija