• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.09.2023

10:10

JK: Duško je moja najveća životna greška! Tošić se odmah oglasio nakon ovih pevačicinih reči!

ATAIMAGES

Estrada

JK: Duško je moja najveća životna greška! Tošić se odmah oglasio nakon ovih pevačicinih reči!

Podeli vest

Duško Tošić je na društvenoj mreži Instagram objavio citat čuvenog pesnika Ive Andrića.

Bivši srpski fudbaler Duško Tošić oglasio se na društvenoj mreži Instagram citatom Ive Andrića posle intervjua njegove supruge Jelene Karleuše u kojem ga je spomenula u negativnom kontekstu.

- Jadan je onaj koji mora nekoga da ponizi da bi sebe uzdigao - piše u objavi bivšeg fudbalera.

Foto: printscreen instagram

 

 

Podsetimo, Jelena je u intervjuu za Story pričala o braku sa Duškom Tošićem.

- Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma "Minut" na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom - navela je između ostalog JK.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija