• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

04.09.2023

10:42

Ženi Marka Bulata naprsla tri pršljena! Bolna ispovest pevača za Informer: "Marijino stanje je ozbiljno"

ATAIMAGES

Estrada

Ženi Marka Bulata naprsla tri pršljena! Bolna ispovest pevača za Informer: "Marijino stanje je ozbiljno"

Podeli vest

Folk pevač Marko Bulat otvorio je dušu za Informer povodom narušenog zdravlja njegove supruge. On je ispričao da se Marija suočava sa teškim oboljenjem kičme zbog čega svakodnevno odlazi na bolne terapije, kao i da je duboko zabrinut za majku svoje dvoje dece.

Supruga Marka Bulata godinama se bori sa teškom bolešću krvnih sudova, a sada je zabrinula čitavu javnost potresnom fotkom na društvenim mrežama. Marija je, naime, objavila fotografiju na kojoj je u invalidskim kolicima, a u opisu se suprugu obratila dirljivim rečima.

Kako bismo proverili stanje pevačeve nežnije polovine, kontaktirali smo Bulata, koji je istakao da je Marijino zdravlje veoma loše, kao i da ona već dugo prolazi kroz težak period.

- Fotografija u invalidskim kolicima je iz vremena kada je bila na magnetnoj rezonanci. Tada smo i saznali sa kakvim se problemom suočava. Ona prolazi kroz težak period koji dugo traje. Njeno zdravlje nije dobro, a na toj slici se odražava njeno stanje. Već sada u pola 10 je budim i idemo na terapiju - priča Bulat, pa dodaje:

Foto: ATAIMAGES

 

- Ona je od ranog jutra teško. Marija ima šesnaest diskus hernija, a pršljenovi su joj naprsli na tri mesta. Sve se to dešava zbog degenerativnih promena na kičmi. Ima skoliozu i kifozu. Sada ide na te struje i lasere da bi se njeno telo regenerisalo. Dve nedelje mora na terapiju, na obezboljavanje. Više je nego ozbiljno jer u ogromnim bolovima. Terapije na koje odlazi su jako mučne. Kada završi sa time videće se da li će morati na operaciju. O tome razmatra tim lekara koji pomno prati njenu situaciju. Mojoj ženi je sa 37 godina kičma potpuno propala. Situacija je mnogo nezgodna.

Pitali smo legendarnog pevača i da li teška zdravstvena situacija njegove supruge utiče na njihovu decu, ćerku Doroteu i sina Savu, kao i na njega samog:

- Ne znam šta bih odgovorio na to pitanje. Ja jesam zabrinut, svi smo. Kako da ne budem kada je neko koga volim u toliko lošem stanju. Kičma je nosilac tela, a njoj je problem da sedi. To su neke svari o kojima zdrav čovek ne razmišlja, ali njoj sa tolikim problemom sedenje je misaona imenica. Ja se nadam da će terapije uroditi plodom i da će Marijino stanje ići ka boljitku.

Foto: ATAIMAGES

 

Međutim, Bulat je danas ipak raspoložen jer je njihova mezimica, ćerka Dorotea, krenula u prvi razred zbog čega je pevač ponosan:

- Danas je Dorotea krenula u školu, upravo sam je odveo. S te strane dan je radostan - zaključuje Marko Bulat za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija