• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.09.2023

10:59

Breskvica gurnula obožavateljku sa bine! Devojka pala u publiku, isplivao šokantan snimak! (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Breskvica gurnula obožavateljku sa bine! Devojka pala u publiku, isplivao šokantan snimak! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica na svom nastupu je gurnula sa bine devojku koja je pokušala da se popne.

Naime, kako pišu na društvenoj mreži Tviter, Breskvica je prvo pozvala devojku da se popne na binu, a onda ju je gurnula nazad, gde je ona pala preko publike.

Ovaj šok snimak odmah je postao viralan na društvenim mrežama, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu ispod.

 

 

Podsetimo, Breskvica se nedavno našla u žiži javnosti kada ju je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković prozvao i zabranio njene nastupe, dok su joj organizatori nastupa u Vranju, samo dan ranije, otkazali saradnju.

Naime, nakon zabrane nastupa u Banjaluci, čelnici manifestacije u Vranju odlučili su da njen nastup otkažu kako ne bi negativnu atmosferu stvorili i u Vranju.

Tim povodom se na društvenoj mreži Instagram Breskvica oglasila i izjavila:

- Dragi moji, kao što znate sutra, 28. avgusta, trebalo je da se družimo na trgu u Vranju. Moj menadžment je tokom jučerašnjeg dana obavešten da je koncert otkazan bez argumentovanog opravdanja. Kao što znate, poslednjih deset dana suočavam se sa ogromnim pritiskom koji su mi pojedini ljudi ničim izazvani nametnuli i trudim se da se sa njim dostojanstveno nosim - navela je ona i dodala:

- Da li su organizatori podlegli tom pritisku ili su u pitanju neki drugi razlozi za koje javnost ne sme da zna ne mogu da tvrdim, ali mogu da vam kažem da sam u poslednjih mesec dana dobila na stotine vaših poruka u kojima sam videla koliko ste želeli da se družimo u Vranju. Zbog svih vas koji cenite i poštujete to što radim i koji mi dajete vetar u leđa, obećavam da neću stati. Vidimo se uskoro sa novim pesmama. Vaša Breskvica.

Organizatori manifestacije "Dani Vranja" o svemu su se oglasili na mrežama.

- Povodom toga, kako ne bismo doveli kulturno turističku manifestaciju "Dani Vranja" u negativni kontekst i zbog reakcije građana stvorili negativnu atmosferu, doneli smo odluku da nastup estradne umetnice Breskvice otkažemo - stajalo je u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!
Live TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!

U nedelju su izbori koji su lokalni, ali je njihov karakter i značaj daleko veći. Ako uzmemo u obzir šta smo sve u poslednjih nekoliko meseci gledali: formiranje raznih pokreta koji su antidržavni, onda ovo nije priča o tome da biramo vlast u nekim opštinama, nego je pitanje da li će neki faktori ući u institucije. Gosti "Info večeri" bili su predsednik opštine Čukarica, Srđan Kolarić, predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i presednik opštine Savski Venac Miloš VIdović.

29.05.2024

22:23

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija