• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

16.08.2023

13:14

"Lukas mi duguje pare, imam presudu!" Futa Radulović nastavlja da rešeta estradu, otkrio i detalje sukoba s Karleušom!

shutterstock/Informer

Estrada

"Lukas mi duguje pare, imam presudu!" Futa Radulović nastavlja da rešeta estradu, otkrio i detalje sukoba s Karleušom!

Podeli vest

Autor brojnih hitova folk muzike Aleksandar Radulović Futa otkrio je da mu pevač Aca Lukas još uvek duguje novac, kao i da je stvar sada otišla u ruke javnih izvršitelja.

Aleksandar Futa Radulović poslednjih je dana u centru pažnje nakon što je, prema pisanjima medija, zbog dugovanja na ime autorskih prava obrisan kanal pevačice Jelene Karleuše, a nedugo zatim, pokrenuta je tema ko i koliko novca od estradnjaka duguje Raduloviću i njegovoj pokojnoj supruzi Marini Tucaković.

Foto: ATA Images

Aleksandar Futa Radulović

Između ostalog, naširoko se pisalo i o Futinom odnosu sa Acom Lukasom, a on je sada otkrio da je spor sa folkerom još uvek uvek u toku, te da mu Vuksanović i dalje duguje novac:

Foto: ATAIMAGES

Aca Lukas

- Taj sudski spor nema veze sa Jutjubom, imam dve presude da mi duguje novac, ali to je akonto dugovanja novca. Na kraju mi nije isplatio i sad to ide preko javnih izvršitelja - rekao je Futa.

Naslednik svih autorskih prava tragično preminule tekstopiskinje, Marine, pokrenuo je postupak i protiv Karleuše, koja ga je nakon gašenja kanala kontaktirala:

Foto: Foto: ATA images

Jelena Karleuša

- Zvala me je, ali ja nisam hteo ni da razgovaram, pa sam je prebacio na ekipu koja radi u naše ime. Sud neće ništa rešiti, može samo da konstatuje, a to je da su autori u pravu. Ako drugi žele da nastave kao ona ići će glavom kroz zid, pa ćemo videti dokle će dogurati - rekao je Futa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija