• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Đ/A.S.

08.08.2023

19:00

Ukinuli su volju srpskog naroda! Voditelj oštro osudio povlačenje peticije protiv Dina Merlina!

Zoran Sinko

Estrada

Ukinuli su volju srpskog naroda! Voditelj oštro osudio povlačenje peticije protiv Dina Merlina!

Podeli vest

Nakon što je na desetine hiljada ljudi pristalo da se udari embargo na ulazak bosanskohercegovačkog pevača i osvedočenog srbomrsca u našu zemlju, peticija je juče naprasno nestala sa sajta peticije.online.

Voditelj Pinka Marko Đedović kaže da je ukidanje peticije ukidanje volje srpskog naroda koji ju je potpisao.

Foto: Zoran Sinko

 

 

- Uplašili su se masovnosti koju je počela da dobija ta peticija, pa nisu hteli da snose odgovornost za tako nešto. Volja naroda je ispred svega i svakoga. Kad je reč o izjavama te osobe, da ima i grama stida i srama, ne bi nikada zakazao koncert u Beogradu. Poznat sam kao neko ko ne da nije nacionalista, nego su mi to sirotinjske priče, ali patriota jesam! Evo, mogao bi da peva u Beogradu kad Baja Mali Knindža bude pevao u Sarajevu. Na njegovu sreću, ne pitam se ja. Trebalo bi uvesti sistem reciprociteta, pa da vidimo tu ljubav i toleranciju druge strane. Nisam za buđenje duhova prošlosti, ali nisam ni za snishodljivost i "neuzvraćene" ljubavi - smatra poznati novinar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!
potresno svedočenje

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!

Radica Vlahović, sestra ubijenog radnika obebeđenja i čuvara osnovaca u OŠ "Vladislav Ribnikar," Dragana Vlahovića (53), godinu dana posle tragedije, podelila je neopisivu bol i tugu koju oseća i danas kao prvog dana kada je do nje došla tragična vest da joj je brat stradao na radnom mestu koje je voleo i gde je bio voljen

03.05.2024

11:25

Sport

Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija