• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

08.08.2023

16:05

(VIDEO) Napadnut novinar Informera! Elena Kitić umislila da je zvezda, pa njeno obezbeđenje brutalno reagovalo!

informer/printscreen

Estrada

(VIDEO) Napadnut novinar Informera! Elena Kitić umislila da je zvezda, pa njeno obezbeđenje brutalno reagovalo!

Podeli vest

Novinar Informera Goran Todorović napadnut je danas od strane obezbeđenja pevačice Elene Kitić, ćerke Mileta Kitića.

Pevačica Elena Kitić trebalo je da se pojavi danas na konferenciji za štampu kojom bi najavila američku turneju sa svojim ocem Miletom. Uprkos tome što su je okupljeni novinari očekivali, Kitićeva nije došla, a Mile je kao razlog njenog nepojavljivanja istakao to što njegova naslednica "ima blokadu pred predstavnicima sedme sile".

Međutim, pevačica je ipak odlučila da se pojavi, ali nije želela predstavnike sedme sile ispred hotela u kojem je održana konferencija. 

Među okupljenim medijskim ekipama bio je i Informer, a naš novinar Goran Todorović, koji je, uprkos tome što je savesno radio svoj posao, bio napadnut od strane Eleninog obezbeđenja.

On se u trenutku napada nalazio na javnoj površini, ispred prestoničkog hotela, kada mu se obezbeđenje agresivno unelo u lice, zahtevajući da prekine sa snimanjem. 

- Stajao sam ispred hotela u kom je održana pres konferencija povodom najavljene američke turneje. Čekajući vozača da stigne po nas, video sam člana obezbeđenja koji je prošao pored mene i otišao do crnog zatamnjenog automobila iz kog je izašla Elena Kitić. Istog momenta sam izvadio telefon kako bih je usnimio, a ne tražio izjavu od nje, našta takođe imam pravo - priča Goran i dodaje.

- On je zatim počeo da viče na mene: "Koga ja snimam i zašto snimam!?", našta sam mu ja rekao: "Imam pravo da snimam bilo koga na javnoj površini!" Kada sam video da je krenuo ka meni, spusto sam telefon, da bi mi se dotični uneo u facu i počeo da mi preti kako će biti problema ako istog momenta ne obrišem video-snimak, posle čega je pokušao da mi otme telefon.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija