• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.07.2023

23:40

Ovo je čovek koji je napravio Sandri Obradović dete! Prijavljivala ga je za nasilje, a sada mu je opet u zagrljaju?!

Zoran Sinko

Estrada

Ovo je čovek koji je napravio Sandri Obradović dete! Prijavljivala ga je za nasilje, a sada mu je opet u zagrljaju?!

Podeli vest

Bivši muž Sandre Obradović razlog je što je Mis Srbije i Crne Gore poslednjih par godina u žiži medijskog interesovanja.

Dok se nije udala i rodila sina misica je širu javnost zanimala samo kao manekenka, jedna od deset najlepših na svetu, ili pak kao učesnica rijaliti programa "Farma", što se po udaji promenilo.

Čovek sa kojim je dobila sina zagorčao joj je život, snimio ju je u alkoholisanom stanju i optužio da nije dobra majka, dok je ona njega prijavila za nasilje.

- Dok smo se zabavljali nije pokazivao znake nasilništva. Predstavio mi se kao dečko koji se bavi građevinom. Da sam znala kakav je, ne bih planirala zajednički život i napravila bebu sa njim. U četvrtom mesecu trudnoće me je prvi put udario, udarao me svuda, pa i po stomaku. Više puta sam posle njegovih batina završavala u bolnici "Narodni front". Trudnoća mi je postala rizična, pa sam se prevremeno i porodila - kazala je Sandra svojevremeno, kada je policiji prijavila nasilnika.

Foto: Instagram

 

 

Muž Sandre Obradović uzeo je tada sina kod sebe zbog čega se ona pravnim putem borila da ga vrati ili makar dobije dvojno staratreljstvo nad njim.

Svi su se svojevremeno obradovali kada je posle dužeg vremena naslednik pripao njoj.

Sandra i njen sin od toga trena su nerazdvojni.

Često misica na Instagramu objavljuje slike sa dečakom, a jedna fotografija novijeg datuma koja se takođe mališana tiče uzburkala je medije.

Na njoj manekenka pozira sa muškarcem čije je lice prekrila emotikonom dok u opisu stoji:

- Kad dijamant slika tatu i mamu.

Foto: printscreen instagram

 

 

Istoga trena  počela su nagađanja i spekulacije o tome ko je muškarac kraj Sandre.

Dok jedni tvrde da je našla novog dečka koga njen naslednik smatra ocem, velika većina je u šoku jer veruje da se Sandra posle svega pomirila s bivšim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Najbolji igrač VTB lige kod Mesine!
Partizan

Najbolji igrač VTB lige kod Mesine!

Najkorisniji igrač ovogodišnjeg izdanja VTB lige Nenad Dimitrijević (26) postaće novo pojačanje Armanija i zaigrati za iskusnog italijanskog trenera Etorea Mesinu.

01.06.2024

11:59

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31