• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2023

06:20

Dušica Jakovljević u panici: Nisam mogla da dišem i pričam!

Youtube printscreen/Zadruga Official

Estrada

Dušica Jakovljević u panici: Nisam mogla da dišem i pričam!

Podeli vest

Dušica Jakovljević operisala je nos u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Voditeljka "Zadruge" kaže da se uplašila pred intervenciju, a dodala je i da je nekoliko puta odlagala zahvat:

- Operisala sam nos i napokon ću moći normalno da dišem. Imala sam ogromne probleme zbog devijacije. Bila sam uplašena, ali i veoma emotivna jer nisam mogla da verujem da je napokon došao taj dan. Dugo sam odlagala intervenciju, taman kad bih zakazala operaciju, razbolela bih se i tako ukrug... - kaže Dušica i dodaje da je zahvalna timu lekara koji su o njoj brinuli:

Foto: prinstscreen

 

- Doktor Dragan Milivojević je jedan ozbiljan car. Svi su bili uz mene i trudili su se da mi olakšaju boravak u bolnici. Znala sam da operacija nije nimalo prijatna, ali sam sebe ubedila da ne treba da se stresiram. Smučili su mi se bolovi koje sam imala u nosu i to što nisam mogla lepo da dišem i pričam, a samim tim ni da vodim emisiju. Bila sam jedna preplašena grlica kojoj je bilo muka od svega, a sada ću imati jedan od najlepših noseva na svetu.

Foto: instagram prntscreen/dusicajakovljevic

 

Ovo je Dušici peta intervencija na nosu:
- Operisala sam sinuse, a devijaciju je trebalo još u novembru. Zapravo, tada sam krenula s intervencijama koje sam tek sada nastavila zbog televizijske sezone. Nisam bila u prilici zbog količine posla da se posvetim zdravlju. Odlagala sam mesec po mesec i tako dođosmo do kraja "Zadruge". Da sam te nehirurške intervencije završila tada kada je trebalo, imala bih ih dve-tri, a sada mi je ovo peta!

Dušica je ovog meseca planirala da ide sa ćerkom Anđelom i sinom Ognjenom na more, ali je odložila put zbog intervencije. Dogovorili su se da odu na odmor kada se ona oporavi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!
Fudbal

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!

Utakmicom između Real Madrida i Borusije iz Dortmunda večeras (21.00, RTS 1) će na "Vembliju" biti spuštena zavesa na klupsku sezonu u evropskim takmičenjima! "Kraljevski klub" želi da vrati krunu u svoje vlasništvo, ali će naspram sebe imati "milionere" gladne trofeja!

01.06.2024

13:35

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31