• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.05.2023

14:55

TOPALKOVA ĆERKA PODIGLA MAJICU! Helena blista, sve je oduševio prizor!

Instagram/printscreen

Estrada

TOPALKOVA ĆERKA PODIGLA MAJICU! Helena blista, sve je oduševio prizor!

Podeli vest

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka Helena Topalović i njen suprug Dragan Aleksić uskoro će se ostvariti kao roditelji. Njena objava na Instagramu je sve oduševila i izazvala je lavinu pozitivnih komentara.

Topalkova ćerka je objavila neodoljivu fotografiju dok je odmarala i ležala na krevetu, Helena je podigla majicu i ponosno pokazala trudnički stomak u 8. mesecu.

Pored toga, Helena se pohvalila i malim poklonom za ćerkicu, jer kako kaže tata nije mogao da odoli, a u pitanju su sandalice za princezu u roze boji. 

Obuća je brendirana, a tata nije štedeo ni dinara.

Foto: printscreen

 

- Tata nije mogao da odoli da ne kupi za svoju princezu - napisala je Helena uz fotografiju.

Lepa Helena Topalović udala se sredinom septembra za svog 10 godina starijeg izabranika Dragana Aleksića, bivšeg supruga voditeljke Jelene Dimitrijević.

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija