• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.05.2023

19:27

JEDVA SAM PREŽIVLJAVALA SVAKU EMISIJU! Jelena Bačić Alimpić je prolazila kroz neopisivu bol tokom snimanja, pred kamerama se skrivala i glumila!

Estrada

JEDVA SAM PREŽIVLJAVALA SVAKU EMISIJU! Jelena Bačić Alimpić je prolazila kroz neopisivu bol tokom snimanja, pred kamerama se skrivala i glumila!

Podeli vest

Spisateljica i bivša voditeljka Jelena Bačić Alimpić godinama je deo javnog sveta, al malo ko zna da je dok je snimala svoje emisije glumila dobro raspoloženje pred kamerama.

- Vaše gledaoce apsolutno ne interesuje šta se vama dešava u privatnom životu. Vi ste lepi, mladi, našminkani i nasmejani, seli ste ispred kamere i radite svoj posao. Meni dok je otac umirao ja sam se smejala, vodila sam muzičke emisije.

- Samo sam zamolila realizatora da me ne snima krupno, jer sam jedva preživljavala svaku emisiju. Ja sam glumila TV lice. Niko nije znao, niti je trebalo da zna šta se u tom trenutku dešava u mom privatno životu - rekla je Bačić Alimpić svojevremeno u emisiji Realna priča na Kurir TV.

Foto: printscreen instagram/jelena_bacic_alimpic

Posao u kojem se bivša voditeljka pronašla jeste pisanje:

- Kada pišem knjige, tu nema glume. To je čista emocija. Ovde nema trunke improvizacije, nema lažnog osmeha, nema: "Ne mogu da te podnesem, a moram da radim intervju sa tobom." U svakom poslu, ne samo ovom našem javnom, imate ljude koji ne mogu da rade jedni s drugima jer im se energije ne poklapaju, a mi se javno smeškamo, a mislimo: "Hoće li se ovo više završiti da idem kući!"

Bačić Alimpić je rekla da joj nedostaju kolege i druženja sa snimanja, ali ne i kamere i da nema nameru da se vraća na televizijske ekrane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija