• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/A.S.

12.05.2023

09:20

STIGLA ODLUKA SUDA! Halid Muslimović klevetao bivšu ljubavnicu, a sada snosi posledice

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

STIGLA ODLUKA SUDA! Halid Muslimović klevetao bivšu ljubavnicu, a sada snosi posledice

Podeli vest

Halid Muslimović odlukom Okružnog suda u Prijedoru, bio je u obavezi da se javno izvini svojoj bivšoj ljubavnici Sonji Bašić zbog iznošenja kleveta na njen račun, što je pevač i učinio.

Pevač Halid Muslimović javno je uputio izvinjenje svojoj nekadašnjoj ljubavnici Sonji Bašić, zato što je pre nekoliko godina ispričao za medije da ona živi od socijale u Australiji, kao i da je bila narko diler zbog čega je osuđivana.

Odlukom Okružnog suda u Prijedoru, Halid je oslobođen novčane kazne, ali je u obavezi da se javno izvini oštećenoj, što je on i učinio. 

Foto: Printscreen youtube/Ilustracija

Halid Muslimović i Suzana Bašić

- Po presudi Okružnog suda u Prijedoru od dana 2. 4. 2023. godine, iako sam oslobođen novčane naknade od 5.000 konvertibilnih maraka, kazne za klevetu za koju je tužiteljica tražila po osnovu satisfakcije za nanesenu duševnu bol, te kako nije dokazala da sam je oklevetao u tom delu je tužiteljica odbijena - počeo je Halid.

Halid je zatim uputio javno izvinjenje Sonji Bašić za iznošenje netačnih informacija. 

Foto: Printscreen You Tube/Halid Muslimovic

Halid Muslimović

- Kako sam ja putem postupka naveo, a što sam čuo od saslušanog svedoka i drugih osoba iz Australije koji poznaju tužiteljicu, da je osuđivana kao narko-diler, da je u Australiji na socijali i da je tri puta krivotvorila dokumente da bi uzela kredit na tuđa imena, te po pravosnažnoj presudi Sonji Bašić upućujem javno izvinjenje, radi sa moje strane prenošenja nečeg što nije tačno - kazao je Halid.

Podsećanje, Osnovni sud u Banjaluci je, osudio pevača 2021. u krivičnom postupku na novčanu kaznu od 1.200 konvertibilnih maraka odnosno 600 evra zbog nanošenja telesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti Sonje Bašić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Moravka

pre 1 godinu

Ovog Halida treba na svim poljima sankcionisati u zemlji Srbiji:(((

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija