• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. K.

02.05.2023

14:33

ONI NIKADA NISU ODGOVARALI ZA NASILJE! Stanojević pobegao u Ameriku, Tanja godinama trpela nasilje, JK povukla prijavu

printscreen

Estrada

ONI NIKADA NISU ODGOVARALI ZA NASILJE! Stanojević pobegao u Ameriku, Tanja godinama trpela nasilje, JK povukla prijavu

Podeli vest

Nataša Šavija pretučena je u nedelju na jednoj svadbi, a navodno ju je prebio Stefan Karić, koji se od te večeri nije oglašavao! Međutim, starleta nije prva dama sa javne scene koja je pretrpela batine!

Među damama koje su svoje partnere prijavljivale za nasilje koje su navodno počinili, a nisu dočekale pravdu ili su povukle prijavu su i Jelena Karleuša, Tanja Savić, Anabela Atijas i Ana Marija Žujović kao i mnoge druge.


Jelena Karleuša je svog muža, fudbalera Duška Tošića prošle godine na Božić navodno prijavila za nasilje u porodici! Ipak, JK na kraju nije želela da ga krivično goni. Pored toga i Jelena i Duško su demantovali ove navode.

Foto: Insajder

Jelena Karleuša i Duško Tošić


Njena koleginica Tanja Savić je tek pre dve godine skupila hrabost i ispričala da ju je bivši muž Dušan Jovančević, sa kojim ima dva sina Đorđa i Maksima, godinama fizički i psihički zlostavljao.
- Dušan je veoma agresivan, doživela sam od njega psihičko, verbalno i fizičko nasilje. Kontrolisao me je, maltretirao i vređao! Bile su mi potrebne godine da uvidim da sa njim nešto nije u redu, da manipuliše mnome, decom, situacijama... Pravio me je ludom - rekla je svojevremeno popularna pevačica koja danas nije u kontaktu sa ocem svoje dece.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Anabela i Andrej Atijas


S druge strane, pevačica Anabela Atijas je i danas u vezi sa Andrejem, kojeg je 2018. godine prijavila za nasilje u porodici, to jest da je navodno došlo do okršaja između njih dvoje u porodičnom stanu na Vidikovcu. Nakon saslušanja, denserka nije htela krivično da goni svog muža. Posle tog incidenta su se razveli, ali nakog nekog vremena su ipak odlučili da daju šansu svojoj ljubavi, pa su obnovili vezu koja i danas traje.

Foto: printscreen

Izbegao suđenje odlaskom u Ameriku... Vlada Stanojević i Ana Marija Žujović


Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović 2015. godine pretrpela je nasilje od tadašnjeg partenra, voditelja Vladimira Stanojevića. Ubrzo posle incidenta Vladimir je otišao u Ameriku gde i danas živi i njemu i dalje nije suđeno za ovo delo. Ana Marija je tada na Instagramu objavila fotografiju sa modricama na licu i napisala: "Nisam Rijana, ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela! Stop nasilju nad ženama."

 

Oni su se našli pred licem pravde

 

Mia Borisavljević dana uživa u braku sa Bojanom Grujićem, ali je pre njega imala turbulentu vezu sa jednim menadžerom nekoliko beogradskih klubova od kojeg je pevačica 2014. godine doživela nasilje koje je odmah prijavila policiji!  I njena koleginica Nataša Bekvalac, je bivšeg muža, Luku Lazukića gonila na sudu zbog pretprljenog nasilja. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Apsolutna neistina da 'već 10 dana nema nijednog zapisnika iz Niša na sajtu RIK' - Oglasio se GIK posle skandaloznih optužbi!
Izbori 2024

Apsolutna neistina da 'već 10 dana nema nijednog zapisnika iz Niša na sajtu RIK' - Oglasio se GIK posle skandaloznih optužbi!

Povodom skandaloznih tvrdnji iznetih od strane pravnice Sofije Mandić u emisiji „Iza vesti“ na N1 televiziji u sredu, 12. juna 2024. godine, da javnosti nisu dostupni zapisnici biračkih odbora o sprovođenju glasanja na lokalnim izborima u Nišu, održanim 2. juna 2024. godine, GIK je dužan da ovim putem reaguje i ovakve neistine najoštrije demantuje.

13.06.2024

11:14

Vesti

Spasovdanska litija stigla do Hrama Svetog Save (FOTO)
Politika

Spasovdanska litija stigla do Hrama Svetog Save (FOTO)

Svečana Spasovdanska litija sa kivotom sa svetim moštima Prepodobnog Justina Ćelijskog i čudotvornom ikonom Presvete Bogorodice Znamenje, koju predvodi patrijarh srpski Porfirije u pratnji arhijereja, stigla je ispred Hrama Svetog Save, gde se očekuje da će se obratiti poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC).

13.06.2024

20:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!
Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!

Dan posle razarajućeg nevremena koje je pogodilo čačanska sela podno planine Jelice, zabrinuti voćari kupe plodove sa zemlje i sabiraju štetu. Velika oštećenja pretrpela je kajsija, koja za samo nekoliko dana pristiže na berbu.

13.06.2024

18:12