• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.04.2023

11:50

AMERIKANAC ZALJUBLJEN U BALKAN! Džastus peva naše pesme, pravi hranu i OBOŽAVA našu muziku, a svojim talentom je oduševio i Neleta Karajlića!

Printscreen

Estrada

AMERIKANAC ZALJUBLJEN U BALKAN! Džastus peva naše pesme, pravi hranu i OBOŽAVA našu muziku, a svojim talentom je oduševio i Neleta Karajlića!

Podeli vest

Američki muzičar Džastus Rajd osvojio je publiku zemalja bivše Jugoslavije izvedbama poznatih pesma, a nedavno je nastupio sa poznatim muzičarem Neletom Karajlićem.

Džastus redovno snima klipove na kojima izvodi pesme sa naših prostora, a na društvenoj mreži Tiktok ima skoro 450.000 pratilaca.

Mladi muzičar je oduševljen muzikom iz zemalja bivše Jugoslavije, a u svojim objavama često peva pesme naših izvođača.

 

 

Srca publike je kupio iskrenom ljubavlju ne samo prema muzici, već i specijalitetima, načinom života i jezikom, a njegovi klipovi vrlo brzo su postali viralni.

Sve je počelo od jednog videa u kojem je Rajd dao negativnu recenziju za najprepoznatljiviji automobil sa naših prostora – Yugo. Rajd je naveo da je reč o najgorem automobilu svih vremena, nakon čega je brzo dobio oštre komentare. Nakon toga, pokušao je da se iskupi i snimio je novu recenziju u kojoj je kazao kako je ipak Golf 2 najgori automobil.

Kada je shvatio da ni to nije pomoglo, odlučio je da bude malo originalniji i otpeva neku pesmu sa naših prostora kako bi mu fanovi oprostili, a tada je počelo veliko njegovo interesovanje za našu muziku.

Preradio je pesme brojnih izvođača poput Marije Šerifović, Petra Graše, Tošeta Proeskog, grupa Dubioza kolektiv i S.A.R.S. i mnogih drugih, a njegova poslednja objava sa Neletom Karajlićem podigla je veliku prašinu.

 

Naime, Džastus je sa Neletom nastupio pred punom Kompas Arenom u Čikagu, a publika ga je dočekala sa ovacijama.

 

 

Po svemu sudeći, uskoro će doći u Beograd gde će vrlo verovatno opet nastupati, a kako zvuči jedna od njegovih izvedbi na srpskom jeziku možete čuti na linku ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija