• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.S

21.03.2023

21:17

POSVAĐALA JE DVA NAJBOLJA DRUGA I OBOJICI OKRENULA LEĐA! Postala je vlasnica modnog brenda i proslavila 47. rođendan! (FOTO)

printscreen

Estrada

POSVAĐALA JE DVA NAJBOLJA DRUGA I OBOJICI OKRENULA LEĐA! Postala je vlasnica modnog brenda i proslavila 47. rođendan! (FOTO)

Podeli vest

Domaća javnost ju je upoznala 1994. godine kao suprugu popularnog pevača.

Sonja Vuksanović, rođena Višnjić je srpska modna dizajnerka i bivša supruga pop-folk pevača Željka Šašića i Ace Lukasa. Rođena je 19. marta 1976. godine u Beogradu. Jedno vreme je živela u Nemačkoj, a potom se vratila u srpsku prestonicu. Sa Šašićem ima ćerku Sofiju, a sa Lukasom Viktoriju.

Domaća javnost ju je upoznala 1994. godine kao suprugu popularnog pevača. Pojavila se u njegovom spotu za pesmu "Ona je priča života moga". Bili su u braku deset godina, a 2010. godine Sonja se udala za Acu Lukasa.

Ovaj brak je potrajao sedam godina, zvanično su se razveli u septembru 2019. godine. U međuvremenu je prvo postala vlasnica butika u Sava centru, a potom je proširila posao i počela da se bavi dizajniranjem odeće. Vlasnica je jednog modnog brenda. 

Foto: Informer

Na jednom nastupu je upoznala pevača Željka Šašića i ubrzo su počeli da se zabavljaju. Venčali su se u Nemačkoj, a Željkov kum je bio njegov kolega i tadašnji prijatelj Aca Lukas, mada je Lukas u jednom trenutku za medije otkrio da mu ipak nije bio kum.

Ona je poznata kao žena izuzetne lepote, ali i oblina koje ostavljaju bez daha. Na Instagramu ima mnogo pratilaca i svakodnevno objavljuje svoje modne kombinacije, kao i fotografije sa putovanja.

Ona je sada objavila fotografiju na kojoj pozira u crnoj kombinaciji sa rođendanskom tortom jer je  pre neki dan napunila 47.godina.

Crna seksi haljina sa providnim tilom kod grudi pokazala je izvajnu liniju poznate dame i nesumnjivo je da je za Sonju vreme stalo, što je starija sve je lepša. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SONJA (@sf__fashion__style)

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija