• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.01.2023

18:14

EMIR DJULOVIĆ PONOVO SNIMIO DUET! Evo sa kojom koleginicom je ukrstio glas!

printscreen

Estrada

EMIR DJULOVIĆ PONOVO SNIMIO DUET! Evo sa kojom koleginicom je ukrstio glas!

Podeli vest

Emir Djulović koji je do sada pevao o “Cipelama” sada je rešio da ukrsti glas sa pevačicom Sladjom Alegro, a pesma nosi naziv “Osmi dan” koju je uradio hitmejker Saša Lazić. Folker je poznat kao pevač koji rado sarađuje sa koleginicama, pa je odlučio da nastavi tradiciju.

Emir je jednom prilikom izjavio da nikada namenski nije dogovarao saradnju sa koleginicama, već da su ih pesme spojile.

- Moj producent Saša Lazić je napisao sjajnu pesmu u kojoj smo čuli Sladju Allegru. Bila je oduševljena i odmah prihvatila poziv. Jedva čekam da publika čuje a nadam se i prepozna emocije koje smo udružili- istakao je Emir.  
Ni Sladja nije ostala ravnodušna na ponudu koju je dobila.

Foto: printscreen

 

- Sasa Lazić i ja smo godinama prijatelji.Odavno nam je želja da ukrstimo Emirov i moj vokal, čekala se prava pesma i evo je. Srećna sam što će ovakakav jedan momak i vokal, deliti sa mnom pesmu. Ne možete ipak stati i zapevati sa svakim - kaže Slađa Alegro.

Foto: printscreen

 

Ova pesma ugledaće svetlos dana 1.marta kao najava novog albuma Emira Djulovića koji će biti predstavljen početkom aprila sa 9 novih spotova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija