• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.12.2022

17:25

ZALUDELA IH FATALNA MANEKENKA! Momci iz "Collapse benda" spremaju nešto neverovatno!

Privatna arhiva

Estrada

ZALUDELA IH FATALNA MANEKENKA! Momci iz "Collapse benda" spremaju nešto neverovatno!

Podeli vest

Sve je manje muzičara koji redovno objavljuju pesme, a mnogi su počeli da izdaju i po singl na nekoliko godina. Momci iz "Collapse benda" odlučili su da iznenade svoju publiku i da objave nekoliko numera zaredom, a u spotu za novu pesmu pojavljuje se fatalna manekenka koja je čak i njih očarala

Članovi "Collapse benda" nedavno su objavili numeru "Oglasi" i odmah su krenuli u potragu za novom pesmom. Za samo nekoliko dana kupili su dve pesme, a jednu pod nazivom "Žena od problema", koju potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić, izdaće krajem nedelje. Ekranizaciju su uradili u Sarajevu na više lokacija, a zanimljivo je da se u spotu pojavljuje fatalna manekenka koja je zaludela muzičare. 

Foto: Privatna arhiva

Spremaju nove pesme... Collapse bend

S obzirom na to da momci danima nisu spavali zbog nastupa i putovanja iz države u državu, nisu dozvolili da ih umor i san savladaju na snimanju i ceo prosec izneli su do kraja, kao da su na estradnoj sceni 20 godina. 

- Naša očekivanja su da će pesma postati hit - surovo su iskreni momci, ali i veoma ambiciozni.

Foto: Privatna arhiva

Ne prave pauzu... Collapse bend

- Priznajemo da smo jako umorni jer mnogo radimo, a na sve to nam se život svodi na automobil. Svirka kao svirka nije teška, naprotiv uživamo i mogli bi da radimo tri dana bez prestanka, ali vožnja je veliko opterećenje. Ma, nama ništa nije teško, bitno je da smo uvek zajedno, da se slažemo i družimo. Kad radite posao koji volite sa ljudima koji su vam prijatelji, onda možete sve - rekao je pevač Elmir Hodžić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija