• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.11.2022

15:24

MIROSLAV ILIĆ ZAKAZAO I DRUGU ARENU! Pevač se predomislio, odlučio da napravi još jedan koncert za 50 godina karijere!

Promo

Estrada

MIROSLAV ILIĆ ZAKAZAO I DRUGU ARENU! Pevač se predomislio, odlučio da napravi još jedan koncert za 50 godina karijere!

Podeli vest

Uprkos tome što nije bio za to da održi i drugi koncert u "Štark Areni", Mirosav Ilić je popustio i zakazio još jedna spektakl. S obzirom na to da je prvi koncert zakazan za 10. decembar rasprodat, pevač je sada doneo novu odluku


Zbog velikog interesovanja Miroslav Ilić zakazao je i drugi solistički koncert u "Štark Areni". Kako je naveo njegov producent i menadžer Saša Mirković, Miroslav će ipak pevati i 11. decembra u Areni pošto je koncert zakazan za 10. decembar uveliko rasprodat, i to više od mesec dana pred nastup!

Foto: S.S.

Miroslav Ilić


- Nema smisla da ljudi koji žele da prisustvuju spektaklu ne mogu da kupe kartu za Miroslavljev koncert 33 dana pre održavanja. Zato sam I ubedio Miroslava da radimo I drugu Arenu, odmah narednog dana, 11. decembra – rekao je kratko Mirković kojeg ovih dana ortaci zezaju što ne mogu nigde da ga nađu i nikako nema vremena za njih, pa mu kažu: "Gde izlaziš večeras, Mirkoviću, je l' opet u Arenu" 
Naime, Saša i dane i noći provodi u Areni jer priprema sa saradnicima scenu za spektakl, pa je više tamo nego kod svoje kuće. U njegovoj organizaciji je i koncert Erosa Ramacotija za koji se karte takođe rasprodaju, a najavljen je za proleće, 21. aprila.
 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!
potresno svedočenje

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!

Radica Vlahović, sestra ubijenog radnika obebeđenja i čuvara osnovaca u OŠ "Vladislav Ribnikar," Dragana Vlahovića (53), godinu dana posle tragedije, podelila je neopisivu bol i tugu koju oseća i danas kao prvog dana kada je do nje došla tragična vest da joj je brat stradao na radnom mestu koje je voleo i gde je bio voljen

03.05.2024

11:25

Sport

Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija