• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

22.08.2022

09:12

POČELA JE DA ŽIVI SA MUŽEM POSLE ČETIRI DANA, A ONDA GA JE UHVATILA SA KONOBARICOM! Tijana Dapčević proživela dramu sa suprugom, ovo je istina o njihovom odnosu

HIT dodatak/informer

Estrada

POČELA JE DA ŽIVI SA MUŽEM POSLE ČETIRI DANA, A ONDA GA JE UHVATILA SA KONOBARICOM! Tijana Dapčević proživela dramu sa suprugom, ovo je istina o njihovom odnosu

Podeli vest

Ljubavna priča Tijane Dapčević i njenog supruga Milana vrlo je neobična. Njih dvoje su više od 20 godina u braku, a iza sebe su ostavili i jedan vrlo buran period

Tijana i Milan upoznali su se na košarkaškoj utakmici u Somboru, a nakon četiri dana zabavljanja počeli su da žive zajedno. Godine 2001, 28. aprila, su se venčali.

Međutim, nekoliko godina kasnije, njihov brak potresao je skandal. Milan Dapčević je tada uhvaćen u nezgodnoj situaciji sa jednom konobaricom, a kako su mediji preneli Tijana mu je oprostila ovaj "izlet" i više nikada nije govorila o tome.

Foto: printscreen Instagram tijana.dapcevic

Međutim, nakon toga, 2015. godine, se ponovo pojavila vest o bračnoj krizi. Objavljeno je da se Tijana navodno razvodi. Kako se tada navodilo, pevačica je nekoliko dana provela van njihove kuće kako bi sredila misli, i shvatila je da ne može bez supruga.

Izjavila je da njen brak nije idealan, ali da opstaje zahvaljujući ljubavi koju Milan i ona osećaju jedno prema drugom.

U braku su dobili sina Vuka, a Tijana je pretprošle godine, kada je mužu javno čestitala 18. godišnjicu braka, otkrila još jedan zanimljiv detalj o ljubavi nje i Milana.

Foto: HIT dodatak/informer

- Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako... Dve škole, jednu akademiju i nekoliko "ljubavi" kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom... Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi - napisala je Tijana tada godine na društvenim mrežama.

Pevačica je, inače, nedavno otkrila i da je pored muzike počela da se bavi i poljoprivredom.

– Ovde ne može da se živi od čela. Sada se bavim i poljoprivredom u međuvremenu. Šta je tu smešno, imam orahe – otkrila je Tijana pre nekoliko meseci za "Grand News".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

STOJA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Zbog fanova sam vratila salo i celulit!
Estrada

STOJA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Zbog fanova sam vratila salo i celulit!

Pevačica Stoja Novaković priznala je da je svojevremeno džaba vežbala, držala dijete i gladovala da bi bila vitka i zategnuta jer ljudi nisu navikli da je vide u takvom izdanju i više vole kada "ljulja" na njoj, pa je morala da vrati salo i celulit da ne bi ostala bez publike

21.08.2022

22:27

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Srbija