• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

21.04.2022

19:41

BOBAN RAJOVIĆ SE ZADUŽIVAO KOD KAMATAŠA I RODBINE! Samo za prvi album pozajmio 80 000 maraka!

Estrada

BOBAN RAJOVIĆ SE ZADUŽIVAO KOD KAMATAŠA I RODBINE! Samo za prvi album pozajmio 80 000 maraka!

Podeli vest

Pevač otkriva koliko je dugovao bratu zbog karijere

Pevač Boban Rajović aktivan je na muzičkoj sceni pune 22 godine, a put do uspešne karijere nije bio ni malo lak, na početku niko nije želeo saradnju sa njim, ni izdavačke kuće ni mediji. Ipak, karijeru je gradio polako i to bez dinara u džepu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Boban Rajović
- Nisam imao ni dinara kada sam došao iz Danske, ali pošto sam bio dobro obučen svi su mislili da imam pare pa su hteli da me oderu - priseća se pevač kroz smeh, i otkriva kako je snimio prvi album:

- Moj prvi album je koštao 80.000 tadašnjih maraka. Pozajmljivao sam novac uglavnom od brata i bliske rodbine. Nekada sam pozajmljivao i od kamataša, ali sam sve to uredno vraćao.

Rajović je priznao da ga je ulaganje u karijeru mnogo koštalo, pa se prisetio kako je njegov brat vodio evidenciju njegovih dugova.

Foto: Žarko Radovančev

Boban Rajović

- Svako malo od brata sam tražio novac kao pozajmicu, sve 5.000 po 5.000. Vodio je evidenciju u jednoj svojoj svesci, a kako me je pratio i vozio na nastupe, jednom prilikom smo se vraćali, stali usput, a on je izvadio svesku. Sve lepo popisano i kaže mi: "Sada ti je dug 120.000 evra". Pogledao sam ga i rekao mu: „Dodaj ti tu još pet, pa ću ti vratiti“ - ispričao je pevač.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija