• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2022

07:00

CELA SRBIJA PRIČA O EKSCENTRIČNOJ PEVAČICI, KOJA PEVA O KOSI MEGAN MARKL, JETRI, SLEZINI... Konstraktin nastup koštao 300 dinara!

ATA Images

Estrada

CELA SRBIJA PRIČA O EKSCENTRIČNOJ PEVAČICI, KOJA PEVA O KOSI MEGAN MARKL, JETRI, SLEZINI... Konstraktin nastup koštao 300 dinara!

Podeli vest

Konstrakta je u svoj evrovizijski nastup uložila samo 300 dinara!

Ekscentrična pevačica je na Evroviziji prala ruke u lavoru koji je kupila preko oglasa i pevala o kosi Megan Markl, jetri, slezini, nervnom sistemu i zdravstvenoj knjižici... To joj je bilo dovoljno da u finalu osvoji najviše glasova publike i žirija i postane predstavnica Srbije na Evroviziji, koja će se održati u maju u Italiji.

Foto: Instagram

Ana Đuričić

- Srećna sam što se ljudima dopao nastup, koji je bio veoma jeftin - lavor i nekoliko rekvizita sa sajta "kupujem-prodajem" - otkriva Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta i priznaje da ni na garderobu ne troši mnogo:

Skočila na kladionicama

Konstrakta je skočila na svetskim kladionicama! Ona je dan posle pobede na domaćem evrovizijskom takmičenju zauzela 27. mesto a listi favorita (kvota 151). Međutim, samo 24 sata kasnije skočila je za sedam mesta i trenutno joj kladionice predviđaju 20. poziciju (kvota 51). Na Evroviziji učestvovaće 40 zemalja, glavni favorit i dalje je Ukrajina (kvota 2,75), a Konstrakta je najbolje plasirana od svih predstavnika u regionu.

 

- Da se razumemo, sve što nosim "skrpljeno" je iz vintidž šopova, sa Kalenića, u radnjama "sve za 300" i slično. Ponekad se desi da bljesne i nešto fensi.

Foto: Printscreen You Tube

Konstrakta
Sprema se za Italiju

Ona je ubeđena da su joj sreću donela i tri prstena koja je dobila od svekrve:

- Ta tri zlatna prstena ritualno nosim na svakom nastupu. Stari su stotinak godina. Dobila sam ih od svekrve.

Konstrakta kaže da je malo falilo da se ne prijavi na takmičenje Pesmu za Evroviziju.

- Prijatelji iz studija Gruvlend, gde je pesma i nastala, pritiskali su me da se prijavim. Nisam takmičarskog duha, jer su mi takve manifestacije stresne. Smatrala sam i da pesmi kao što je "In corpore sano" nije mesto na takmičenju, ali sam na kraju pristala. Moja procena se ispostavila kao pogrešna, jer je pesma naišla na razumevanje publike - priča Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, a na pitanje kakav plasman očekuje na Evroviziji u maju u Torinu, odgovara:

Prva na Jutjubu

Konstraktina pesma "In corpore sano" postala je pravi hit na Jutjubu. Ona je prva na listi najslušanjih pesama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Hrvatskoj! Konstrakta je zauzelo drugo mesto na Jutjubu na Malti, treće u Norveškoj i Sloveniji, peto u Austriji...

- Nikakav! Ne znam... Krećem s pripremama, pa ćemo videti.

Foto: ATA Images

Nastup Ane Đurić
Globalne teme

Ana veruje da će se i evropskoj publici svideti njen jednostavan nastup:

- Bavim se globalnim temama koje se tiču celog sveta, ne samo Srbije. Pesmu "In corpore sano" svako može da tumači na svoj način. Ja samo pišem o temama koje me lično fasciniraju i uzbuđuju - završava priču Konstrakta.

Foto: Tamara Zidar

Konstrakta

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija