• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2024

17:17

Manojlović se osilio da masno laže! Pantić Pilja poručila: "Ne budi Savo kukavica da opet pobegneš od TV duela, pozivam te, bilo gde i bilo kada!"

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Manojlović se osilio da masno laže! Pantić Pilja poručila: "Ne budi Savo kukavica da opet pobegneš od TV duela, pozivam te, bilo gde i bilo kada!"

Podeli vest

Šefica srpske delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PS SE) Biljana Pantić Pilja obratila se preko svog Instagram profila Savu Manojloviću.

- Sava Manojlović, kukavica i Rokfelerov plaćenik, polazi valjda od sebe, pa računa da ako je on strani plaćenik, onda su to i drugi. Aleksandar Vučić nikada, ali nikada, nije uzeo ni dinara od Klintona i Blera. Sava Manojlović je izrekao gnusne laži i ukoliko ovako nešto dokaže, Aleksandar Vučić je već u nekoliko navrata sam rekao da, u tom slučaju, više neće biti predsednik Srbije.

- Dok se Aleksandar Vučić bori za svoju zemlju, za Srbiju i građane Srbije, dok vodi bitku u Ujedinjenim nacijama, Sava se osilio da masno laže.

- Rokfelerov plaćenik, kome su kanalizacija i ambrozija bitniji od Kosova i Metohije, izmišlja gnusne laži, a ne sme u duel.

- Pobegao je Sava sa TV duela na RTS-u i od mene i od Milenka Jovanova, bedna kukavica.Pozivam te Savo Manojloviću na duel, u bilo kom formatu, na bilo kojoj televiziji, vidim da tajkunske N1 i Nova S najvise voliš. Ne budi Savo kukavica da opet pobegneš od TV duela, pozivam te, bilo gde i bilo kada - napisala je Biljana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Rasizam, nacizam i promocija oružja! Šta se to kuva u Nemačkoj pred EURO?
EURO 2024

Rasizam, nacizam i promocija oružja! Šta se to kuva u Nemačkoj pred EURO?

Skandal za skandalom potresa Nemačku pred sam početak Evropskog prvenstva u toj zemlji! Situacija u tamošnjem fudbalu, prema poslednjim informacijama, nije nimalo bajna, čak štaviše, preti da eskalira! Dokaz za to je nekoliko izuzetno kontroverznih događaja, koji uključuju pojmove koji nemaju ama baš nikakve veze sa sportom - nacizam, rasizam i promociju oružja!

03.06.2024

15:52

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija