• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.05.2024

18:46

Božić: Za opoziciju je ubistvo predsednika Vučića potpuno legitimno

Masha Bandjur

Politika

Božić: Za opoziciju je ubistvo predsednika Vučića potpuno legitimno

Podeli vest

Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke oglasila se nakon pretnji i poziva na ubistvo predsednika Vučića.

Saopštenje Sandre Božić prenosimo u celosti:

- Poruke koje pozivaju na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, oduvek su bile jedna od glavnih smernica za obračunavanje s političkim neistomišljenicima opozicije. Pitanje je da li zlo koje opozicija gaji prema Vučiću lično ima granice, a sada možemo da vidimo i plodove tog semena zla koje je opozicija posejala u društvu.

Svojim nastupima i konstantnim napadima na čoveka čija im politika smeta i protiv koje nemaju ni jedan plan niti program, doveli su do toga da svako može sebi da dozvoli da otvoreno preti najvišim zvaničnicima, dok su svi ti napadi overeni pečatom na hiljade negativnih tekstova u tajkunskim medijima. Identična kampanja i atmosfera u društvu stvarana je pre atentata na Zorana Đinđića.

Takvim porukama svima stavljaju do znanja da je ubistvo predsednika Vučića potpuno legitimno, a onog ko se bude odvažio verovatno bi veličali poput narodnog heroja. Takva praksa je za opoziciju izgleda sasvim uobičajena, posebno imajući u vidu činjenicu da su se među njima zapatili najveći paraziti, dok su za svoje perjanice uzeli narkomane, ubice, dilere i lopove; koji su za šaku para spremni da prodaju sopstvenu državu, utrkujući se u tome ko će masnije da slaže ili izgovori krvoločniju pretnju predsedniku Vučiću.

SNS je oduvek najstrašnije osuđivala napadne na političke protivnike, odakle god oni dolazili, međutim opozicija ovakve napade pravda potrebom za dolaskom na vlast ne bi li na taj način eliminisali čoveka kojeg ne mogu već više od deceniju da pobede na demokratskim izborima. Došli smo do toga da se demokratija svela na to ko će biti kreativniji u pretnjama ubistvom predsedniku Vučiću, a od toga nas deli samo jedan metak koji je opozicija, očigledno, namenila Vučiću, a u nameri da opet podjarme Srbiju i dovedu je do prosjačkog štapa - istakla je Božić.

Podsetimo, nakon što se predsednik Vučić oglasio na mreži "X" o pokušaju ubistva slovačkog premijera Roberta Fica, ekstremisti na domaćim društvenim mrežama su uputili jezive pretnje predsedniku Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Evropa je razmontirana, Nemačka na kolenima! Amerika je izgubila rat u Ukrajini, ali je postigla svoj strateški cilj!
Live TV

Evropa je razmontirana, Nemačka na kolenima! Amerika je izgubila rat u Ukrajini, ali je postigla svoj strateški cilj!

General Obrad Stevanović bio je potpisnik Kumanovskog sporazuma. Ministar odbrane Nemače otvoreno kaže da se Nemačka otvoreno sprema za rat sa Rusijom. Imamo i veliki odjek Svesrpskog sabora koji deluje kao sveta vodica na đavola u okruženju. Na sve ove teme u "Info večeri " govorili su novinar Dragan Vujičić i bivši dobrovoljac rata u Dombasu Radomir Počuča.

10.06.2024

21:37

Evropska unija je labava i pitanje je trenutka kada će se raspasti! Srbija nikada neće doživeti da postane ravnopravna članica? (VIDEO)
Live TV

Evropska unija je labava i pitanje je trenutka kada će se raspasti! Srbija nikada neće doživeti da postane ravnopravna članica? (VIDEO)

Počeo samit šefova diplomatija BRIKS-a. Uloga BRIKS-a u rešavanju globalnih problema samo će se povećavati. Nemačka po prvi put ažurirala svoje planove za slučaj izbijanja rata u Evropi. Rusija prodire u Ukrajinu sa svih strana. O svim ovim i drugim svetskim temama u emisiji "Rat uživo" govorili su karijerni diplomata Branko Branković i ekonomista. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se novinar Vlastimir Vidić i istoričar Goran Šarić.

10.06.2024

19:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zlatni dečko srpskog fudbala poručuje: Protiv Engleza će biti najlakše!
EURO 2024

Zlatni dečko srpskog fudbala poručuje: Protiv Engleza će biti najlakše!

Biće ovo uzbudljivo leto za Nemanju Maksimovića (29). Momak rođen u Banji Koviljači predstavljaće Srbiju na Evropskom prvenstvu (14. jun - 14. jul) u Nemačkoj, a zatim mu sledi selidba u Atinu gde ga očekuje novo poglavlje u profesionalnoj karijeri. Tih i nenametljiv kakav je u društvu, tako deluje i na terenu, makar za nevešto oko prosečnog ljubitelja fudbala.

10.06.2024

19:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kupanje na "Čairu" za iste pare!
Leto je...

Kupanje na "Čairu" za iste pare!

Kupališna sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra ”Čair” je otvorena a posetioci mogu da uživaju u olimpijskom, rekreacionom, dečijem bazenu, akva parku, a od srede će biti puštena i takozvana "lenja reka".

10.06.2024

15:52