• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K

16.05.2024

09:02

Da li je ovaj čovek na nekim drogama? Amerikanac vređao Nikolu, novinar mu zapušio usta

profimedia

NBA

Da li je ovaj čovek na nekim drogama? Amerikanac vređao Nikolu, novinar mu zapušio usta

Podeli vest

Popularni američki reper Lil Vejn nije oduševljen Nikolom Jokićem, pa daje sebi za pravo da vređa srpskog centra.

Osvedočeni navijač Los Anđeles Lejkersa kaže da mu se igra srpskog centra uopšte ne dopada. To možemo da razumemo, ali ne i izjavu da je trostruki MVP kao rekreativac. 

Sve je jasno, ne može da oprosti Srbinu što je na početku serije plej-ofa na Zapadu ponovo bio bolji od Lejkersa (4-1). Ljubomoran je. Međutim, trebalo bi da povede računa šta priča, jer lupeta gluposti. Ali i pored toga što ne voli Jokića gleda Denver protiv Minesote u polufinalu Zapada.  Srbin je vodio ekipu iz Kolorada do trijumfu u petom meču, a  postigao je 40 poena.

"Čestitke Nagetsima, sjajna utakmica. Pre svega, ne volim Jokića. Ne dopada mi se njegova igra. Neki će reći da je to igra stare škole, ali pretpostavljam da je to starije i od moje škole. Deluje kako očev otac, kao da je rekreativac", poručio je Lil Vejn.

Reper je iznervirao Vika Lombardija, čuvenog novinara, koji mu je brutalno odgovorio.

"Da li je ovaj čovek na nekim drogama u ovom trenutku?!"

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31