• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.O.

16.05.2024

09:30

Bred Pit pored njega može u penziju! Žene "popadale" kad se pojavio na Kanskom festivalu, pogledajte ovog frajera (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

Bred Pit pored njega može u penziju! Žene "popadale" kad se pojavio na Kanskom festivalu, pogledajte ovog frajera (FOTO)

Podeli vest

Kris Hemsvort (40) važi za glumca kojem žene nikako ne mogu da odole, a sada je ponovo izdominirao svojim izgledom.

Kris Hemsvort (40) je veoma popularan glumac koje žene obožavaju. Mnogi govori da je on kao mlađa verzija Breda Pita, a sada se pojavio na Kanskom festivalu i sve iznenadio. 

Prekršio pravila oblačenja

Iako se čini da za ovaj festival više ne postoje pravila kao nekada, svi primete kada neka javna ličnost nešto prekrši. 

U sredu uveče, na premijeri svog najnovijeg filma (A Mad Max Saga), glumac je odlučio da prošeta bez kravate, što je automatsko kršenje pravila oblačenja

 

 

On je ovom prilikom obukao crne klasik pantalone koje je ukombinovao sa belim sakoom i košuljom u istoj boji. 

Sve to je upotpunio satom koji ima u sebi 18-karatnog belog zlata koji po sebi ima i delove dijamanta, dugmiće sa strane. Cena ovog sata nije poznata jer ide na sam upit. 

Ovaj zgodni glumac nije bio jedini član glumačke ekipe koji je skrenuo pažnju te noći, jer je njegova koleginica Anja Tejlor Džoj, oduševila sve u Dior balskoj haljini od šampanjca koju je uparila sa elegantnim nakitom. 

Njena platinasta ogrlica koja je uključivala dijamante ukupne težine više od 68 karata nikoga nije ostavila ravnodušnim. Ogrlicu je uskladila sa minđušama sa dijamantima od 18k belog zlata i dva prstena od platinaste dijamanta poznatog brenda nakita.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31