• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.05.2024

14:06

Sve su uništili! Vučić zagrmeo: Ako pobede opet će da nam katanče fabrike!

prinskrin

Vesti

Sve su uništili! Vučić zagrmeo: Ako pobede opet će da nam katanče fabrike!

Podeli vest

Izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" održava miting u Novom Sadu, uz prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Prepuna sala naroda dočekala je predsednika Srbije uz gromoglasni aplauz, a zastave Srbije vijore se halom.

- Mislim da su izbori 2. juna od ogormnog značaja, verno su to i dobro rekli svi oni koji su govorili pre mene. Ponosan sam na sve ono što smo uradili, što smo pokazali da svi mi koji nismo u svemu saglasni, možemo da radimo zajedno u interesu našeg naroda. Hvala onima koji razumeju težinu trenutka. Želim da pozdravimo sve koalicione partnere, važno je da zajedno obavimo posao - rekao je predsednik na početku obraćanja.

Potom se osvrnuo i na brilijantan uspeh naše zemlje u poslednjih 10 godina. 

- Spremamo se da budemo domaćini EXPO 2027 i to nije pitanje EXPO koji će se održati u Beogradu, to je pitanje hoćemo li imati najbolju brzu saobraćajnicu i od Bačkog Brega, o auto-putu Beograd-Zrenjanin, hoćemo da uradimo i od Niša preko Prokuplja, Kuršumlije, Merdara. Hoćemo da razvijamo celu Srbiju. Pre 10 godina prosečna plata u Novom Sadu bila je 452 evra, danas je 960 evra, moraće da bude i viša - rekao je on i dodao:

- Nije problem "Vučiću završićeš u zatvoru", ali nikako da čujem koju će fabriku da urade, da pomognu penzionerima, ženama, šta će da urade, to ne čujem. Doveli smo 10 fabrika u Novi Sad, kao i u Nišu. Koju su pre toga fabriku doveli u Novi Sad? Čujem one koji kažu da daju i drugima šansu, mi ćemo svaki rezultat da prihvatimo, a setite se da li ima neke fabrike koju nisu uništili, šta su doveli u Novi Sad? Sve su uništili, ako pobede opet će da nam katanče fabrike, ljudi će da čekaju na birou.

Potom je istakao da su oni koji bi da zauzmu fotelje u stanju da budu protiv svega.

- Oni su pobeljeni, nisu sposobni da pokažu plan i program, u stanju su da budu protiv svega. Oni nisu dali da se grade mostovi, to je njihov plan i program. Pa mi hoćemo mostove, hoćemo još 3 mosta u Novom Sadu, još mostova u Vojvodini. Šta god krenemo da radimo, kažu "ne damo im da to grade", a mi tražimo dozvolu od naroda, da nam cela zemlja ide napred.Ovaj tim je kao Real Madrid u odnosu na sve druge, ponosan sam na vas dragi prijatelji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Platini udario na svog naslednika: Čeferin je niko i ništa!
Fudbal

Platini udario na svog naslednika: Čeferin je niko i ništa!

Jedan od najboljih francuskih fudbalera u istoriji Mišel Platini prekinuo je dugododišnje medijsko ćutanje! Nekadašnji predsednik UEFA je u opširnom intervjuu za italijanski "Tutosport" govorio o mnogim temama, a nije propustio priliku da potkači Aleksandra Čeferina, koji ga je nasledio na mestu prvog čoveka evropske kuće fudbala!

03.06.2024

15:35

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija