• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

17.05.2024

13:49

Ovo je Nikola koji je ubio Lelu na Novom Beogradu pa se preklao! Komšije iz Požarevca, u čudu, pa on ima porodicu

N.F/društvene mreže

Vesti

Ovo je Nikola koji je ubio Lelu na Novom Beogradu pa se preklao! Komšije iz Požarevca, u čudu, pa on ima porodicu

Podeli vest

Nikola Lazarević (45) iz Požarevca koji je u sredu oko 17 sati nožem nasmrt izbo Lelu Stojadinović (55) na Novom Beogradu, pa izvršio samoubistvo, svojim bezumnim činom zaprepastio je sve koji ga poznaju.

- E, moj druže i prijatelju, nije trebalo ovako. Počivaj u miru - napisao je jedan Nikolin prijatelj na Fejsbuku, opraštajući se od njega.

Oni koji su ga poznavali kažu da je Nikola za njih bio korektan čovek, oženjen i imućan.

- On živi u Požarevcu sa suprugom i porodicom. Imao je autolimarsku radnju i šlep službu. Posao mu je dobro išao, lepo je zarađivao, tako da je porodica bila materijano obezbeđenja. Njegova supruga je takođe fina žena, a šta se s njim desilo verujte da ne znamo - kaže jedan šokirani komšija iz Požarevca i dodaje:

Foto: Printcreen/facebook

Nikola Lazarević nakon zločina koji je počinio presudio i sebi

 

- Čuli smo da je ubi neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je njemu ta žena mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu. Ja sad ne mogu da tvrdim da mu je ubijena bila devojka, nisam ih nikada video zajedno, niti znam ko je ta žena. Čudna situacija.

Od pokojnog Lazarevića na društvenim mrežama se oprostila i njegova supruga. Ona je objavila niz njihovih zajedničkih fotografija, na kojima su zagrljeni, a prijatelji su joj ispod izjavljivali saučešća i ostavljali uplakane emotikone i emotikone slomljenog srca.

Podsetimo, tela muškarca i žene u stanu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu 15. maja oko 17 sati pronašao je sin (23) ubijene žene. Komšije iz zgrade su ispričale da je Lela došla tu nešto ranije, kako bi pričuvala stan svojoj mami.

Foto: Foto: N.Š.

Mesto zločina, zgrada u bloku 44 na Novom Beogradu

 

Kako su komšije objasnile ubistvo i samoubistvo su se odigrali u stanu Leline majke Branislave, koja nije bila tu. 

- Čuo sam da je Bransilava otišla u banju, trebalo je da operiše kuk i tamo da se oporavi. Lela je došla da joj pripazi stan a ovaj monstrum, sa kojim je verovatno bila u vezi je došao za njom. Znam da je Lelin sin unezveren bio kod komšije i rekao da muškarac ima nož i da mu je majka u opasnosti. On je sa njim i njegovim sinom otrčao do stana, ali su vrata bila zaključana - objasno je komšija nakon zločina i dodao: 

- U međuvremenu je stigla policija i oni su provalili vrata. Kada su ušli unutra jedan od policajaca je vikao: "Baci nož! Baci nož!" Tako smo pretpostavili da je taj ubica davao znake života. Hitna je brzo stigla, ali Leli nije bilo spasa. Čuli smo da je strašno izbodena, a ovaj je ležao u njenoj krvi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija