• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/P.I.

16.05.2024

17:29

Svetlanu sahranjuju pored sina na njegovih 40 dana! Muž će prisustvovati sahrani, Dankin ubica takođe tražio dozvolu

M.L./Društvene mreže/Informer

Vesti

Svetlanu sahranjuju pored sina na njegovih 40 dana! Muž će prisustvovati sahrani, Dankin ubica takođe tražio dozvolu

Podeli vest

Svetlana Dragijević majka osumnjičenog Dalobora Dragijevića za saučesništvo u ubistvu male Danke Ilić (2= sahraniće se sutra u 13.30 u selu Zlit pored svog sina.

Svetlana je preminula kod komšija u kući, kada je otišla na kafu i tada joj je pozlilo, na lice mesta je izašla ekipa Hitne pomoći koja je pokušala reanimaciju, ali svetlani nije bilo spasa. Prema saznanjima Informera, Svetlana je bila srčani bolesnik a u poslednjoj izjavi za naš list je rekla kako je bolesna i sama, i kako nema nikoga da joj donese vodu i pomogne. 

Njen sin Dalibor, preminuo je 07.04.2024. godine u policijskoj stanici. 

Foto: Društvene mreže

 

 

Na dan sahrane Svetlane, koja je zakazana za sutra, pada tačno 40 dana od smrti njenog sina. 

Kako smo saznali, obdukcija tela Svetlane Dragijević završena je u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu, nakon čega je zakazana i sahrana koja će se održati sutra na lokalnom groblju u Zlotu.

 Advokati porodice Dragijević poslali su dopis Višem sudu u Zaječaru da odobri Svetlaninom suprugu Radoslavu i sinu Dejanu da prisustvuju sahrani.

- Javili su mi da je sud odobrio mom klijentu Radoslavu da prisustvuje sahrani supruge koja će biti obavljena sutra - rekao je advokat Milinko Jovanović koji dodaje da nema saznanja da li je isto odobreno i za Dejana čija je advokatica takođe podnela dopis.

Radoslav će, kako je objasnio Jovanović, na sahranu koja je zakazana za 13.30 doću u pratnji straže Okružnog zatvora u Zaječaru. 

- Službenici zatvora su ga obavestili o smrti supruge. Radoslavu pritvor (zbog pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela) ističe 29. maja i očekujem da će tada biti pušten na slobodu - kaže Jovanović. 

Podsetimo, Svetlanini sinovi i muž privedeni su zbog ubistva i saučesništva u ubistvu male Danke Ilić (2) koja je nestala 26. marta u naselju Banjsko polje. Svetlanin sin je priznao da su dete udarili kolima, a potom zadavili i bacili na lokalnu deponiju. Telo i dan danas nije pronađeno, a policija intenzivno radi na ovom slučaju. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!
Tenis

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!

Australijski teniser Bernard Tomić (31) predao je meč Japancu Juti Šimicuu na turniru Litl Rok open u Arkanzasu pri vođstvu protivnika 1:0 u setovima. Ono što je obeležilo ovaj meč jeste zanimljiva scena koja je viđena, kada je Tomić ušao u raspravu sa svojom devojkom Keli Hanom!

03.06.2024

12:44

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija