• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/republika

14.05.2024

08:26

Ubio malu Danku pa seo da ruča! Majka Dejana Dragijevića otkrila kako se on ponašao kobnog dana

Društvene mreže

Vesti

Ubio malu Danku pa seo da ruča! Majka Dejana Dragijevića otkrila kako se on ponašao kobnog dana

Podeli vest

Dejan Dragijević osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2) u Boru tereti se da je sa Srđanom Jankovićem kolegom iz borskog JKP „Vodovod" automobilom udario devojčicu, a onda je i udavili, danima je do hapšenja živeo kao da nije počinio gnusni zločin.

Svetlana Dragijević, Dejanova majka uprkos njegovom priznanju da je hladnokrvno ubio dete, ne veruje da je to istina.

Ona je novinarskim ekipama pokzala mesto na kojem je na sam dan ubistva njne sin normalno ručao sa porodicom u njhoovm domaćinstvu u selu Zlot. 

Foto: Informer

Svetlana Dragiejvić i dalje ne veruje da je njen sin Dejan ubio malu Danku

 

- Ništa nije bilo drugačije, nego obično. Ručali smo u letnjikovcu kad je Deki došao kući s posla oko pola četiri, četiri i onda je obavljao neke uobičajene stvari- rekla je Svetlana Dragijević.

Inače Svetlana nije dala iskaz u tužilaštvu i iskoristila je svoje zakonsko pravo da kao najbliži srodnik ne svedoči.

Pored Dejana koji je priznao zločin i detaljno ispričao šta i kako je uradio kobnog dana sa devojčicom on je rekao da je telo nakon zločina bacio na Starobanjsku deponiju, ali da ga je dva dana kasnije sa ocem Radetom i bratom Daliborom premestio, ali odbija da kaže gde. 

U međuvremenu policija je uhapsila i Dejanovog oca i brata, ali dok otac nije hteo da odgovara na pitanja brat je policiji naveo čak 20 lokacija gde bi moglo da bude telo male Danke, ali je samo nekoliko sati kasnije preminuo u Policijskoj stanici u Boru.   

Foto: Informer/tanjug

Dejanu brat Dalibor i otac Rade pomogli da skloni telo ubijene devojčice

 

Podsetimo Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića, dvojcu radnika JKP "Vodovod" iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim je Dragijević kako je sam priznao ubio dete, a telo stavio u gepek kola, a onda i bacio na Starobanjsku deponiju. Dva dana kasnije on je sa bratom Daliborm i ocem Radoslavom preneo ali odbija da kaže gde. 

Telo devojčice još uvek nije pronađeno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera rogonja

pre 2 nedelje

Sta bi strucna borska policijo?Nema nikakav dokaz da je mala devojcica bila u kolima vodovoda.Tukli ste i ubili od batina da priznaju ubistvo.Ne treba biti pamatam i cuditi se mkinistru keramike u policiji da nema veze sa ubistvom male Danke.Ostalo je samo vestacenje neoropsihijatrije u Beogradu.Strasno kako radi borska policija.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!
Tenis

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!

Australijski teniser Bernard Tomić (31) predao je meč Japancu Juti Šimicuu na turniru Litl Rok open u Arkanzasu pri vođstvu protivnika 1:0 u setovima. Ono što je obeležilo ovaj meč jeste zanimljiva scena koja je viđena, kada je Tomić ušao u raspravu sa svojom devojkom Keli Hanom!

03.06.2024

12:44

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija