• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T. - D.S.

02.04.2024

21:58

Aleksandra Mladenović prošetala novog dečka! Pevačica pokazala šta joj je poklonio, pa  poručila: "Naučila sam da budem srećna"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Aleksandra Mladenović prošetala novog dečka! Pevačica pokazala šta joj je poklonio, pa poručila: "Naučila sam da budem srećna"

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Mladenović je došla na rođendan voditelja Milana Miloševića sa novom izabranikom i otkrila da je konačno srećna u ljubavi.

Pre nekoliko meseci Aleksandra Mladenović je prijavila tadašnjeg dečka Stefana Čečara za uznemiravanje, uhođenje, pretnje samoubistvom i ubistvom, zbog čega se našla u centru skandala.

Pevačica je sada težak period ostavila pored sebe i uplovila u vezu sa novim dečkom, pored kojeg po svemu sudeći blista od sreće.

Na samom početku Aleksandra je okupljenim predstavnicima medija otkrila zašto joj je "narastao" stomak, te da li je trudna.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ugojila sam se malo. Ide leto, moram da smršam - rekla je ona, a na pitanje o ljubavnom životu nije htela da da konkretan odgovor:

- Ne bih pričala puno o ljubavi. Sada je sve super kao što vidite, došla sam sa dečkom. Ni on ne voli da se to mnogo komentariše, nije iz ovog sveta. 

Mladenovićeva je prokomentarisala razvod koleginice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića.

- Strašno. Ali, iskrena da budem, uvek glasam za razvod ako nešto ne funkcioniše. Svako na svoju stranu, pa Bože moj... Kažu da je razvod ravan smrti, ali prosto, bolje da se razvedeš i nađeš neku drugu sreću nego da se mučiš - rekla je ona i otkrila da nikada nije pevala na nekom veselju povodom "dobrog razvoda", iako njene kolege jesu:

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Nisam nikada pevala tako nešto, ali ne bih se bunila da me neko pozove. Ako njima to pričinjava sreću, što da ne. Nisam nikada slavila svoj raskid. Nisam se bavila time. Kad nešto ne funkcioniše najbolje je na vreme da se stavi tačka. Najvažnije je da čovek istinski bude srećan. Iz prethodnih ljubavnih veza naučila sam samo da treba da budem srećna.

Iako je htela da pitanja o novom partneru svede na minimum, vešto oko našeg novinara je primetilo da na vratu nosi ogrlicu sa njihovim inicijalima, a potvrdila je i da ju je dobila na poklon upravo od njega.

- Ispala mi je. Ne bih o tome. Nosim je i volim je - rekla je pevačica kroz smeh.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija